Sidan innehåller annonslänkar
Ariete

Ariete Hamburger 0185 Bordsgrill - Röd

Begränsat antal - Lagerstatus
Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Den här bordsgrillen från Ariete kan utan problem grilla kött, fisk och grönsaker så att grillsäsongen varar hela året om. Den kan enkelt stå på köksbordet - inget behov att stå ute och frysa. Dessutom behöver du inte använda grillkol så det går både snabbare att komma igång och rengöra efteråt.


Beställ Ariete Hamburger 0185 Bordsgrill - Röd på nätet redan idag. Jämför produter på nätet innan köpet så kan man spara mycket pengar och även få eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Ariete Hamburger 0185 Bordsgrill - Röd inom kategorin Bordsgrillar.

Kategori: Bordsgrillar
Artikelnummer: 00C018500AR0
Visa fler

Från kunskapsbanken

Hamburger

Hamburger är en lätt hönsras som anses vara en av de äldsta hönsraserna. Dess ursprung är oklart och olika källor hävdar såväl Storbritannien, Holland som Tyskland som tänkbara ursprungsland. En dvärgvariant framavlades i Storbritannien under 1700-talet och rasen finns även i en så kallad hönstjärtad variant. Hamburger är en livlig ras med slank kropp och elegant hållning. En höna av stor ras väger 1,5-2 kilogram och en tupp väger 2-2,5 kilogram. För dvärgvarianten är vikten för en höna cirka 650 gram och för en tupp 750 gram. Äggen är vita och förhållandevis små. En stor höna värper ägg som väger ungefär 50 gram och dvärgvariantens ägg väger ungefär 40 gram. Hönorna är produktiva värpare, rasens värpegenskaper anses vara mycket bra, men ruvlusten är svag. Som ekonomisk produktionsras har hamburger mist sin betydelse till förmån för andra raser som värper större ägg.

Brödrost

Brödrost är en elektrisk apparat som värmer upp bröd och skapar rostat bröd. Oftast används vitt bröd såsom formfranska till detta. Brödet får en lite mörkare yta som dessutom blir lite spröd efter att brödet är rostat. En brödrost har elektriska värmeelement bestående av glödande trådar som värmer upp brödet.