Sidan innehåller annonslänkar
Belid

Belid Vali High svartstruktur/vitst

Kontrollera pris

Köp nu

Bordslampa Vali High svartstruktur/vitstruktur Belid
Skandinavisk designVali är en bordslampa som andas skandinavisk design och kvalitet. Vali är designad för att smälta in i alla hem, i alla rum.
MåttVali...


Jämför produkt Belid Vali High svartstruktur/vitst online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Belid Vali High svartstruktur/vitst i kategorin Bordslampor här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Bordslampor
Artikelnummer: 116296
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Kaffekvarnar

Kaffekvarnar från Smeg

Se alla produkter
Mattallrikar

Mattallrikar från Arabia

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Diskmaskin

Diskmaskin är en teknisk apparat som används för att diska framförallt tallrikar, dricksglas och bestick men även annat som också används i samband med mat och matlagning. Diskmaskinen är oftast formad som en låda som har en lucka framtill som tippas ned. Diskmaskiner för hushåll finns huvudsakligen i två utföranden: bänkdiskmaskiner placeras på en bänk, oftast i ett kök. Golvdiskmaskiner placeras på golvet, oftast under en bänk i köket. Diskning i denna typ av maskiner tar normalt 2-3 timmar, men miljöprogram med lägre förbrukning kan ta längre tid. Även om disktiden är relativt lång har diskmaskinen inneburit en betydande minskning av hushållsarbetet. Knappt 65 procent av hushållen i Sverige hade 2007 tillgång till diskmaskin. Diskmaskinen räknas som en vitvara. För restauranger och storkök är diskmaskinerna annorlunda utformade. De består av en stor maskin som är delad i två delar. Den öppnas genom att man för upp den övre delen av maskinen och därefter skjuter man in en platt back med de föremål som ska diskas. Det finns också större maskiner som själva matar in backarna på ett band. Denna typ av diskmaskin kräver manuellt förarbete innan diskningen kan påbörjas i maskinen. Diskningen i maskinen går däremot snabbt, det tar cirka 30 sekunder för maskinen att diska. För att disken ska bli torr används också ett speciellt torkmedel. En diskmaskin använder vanligtvis cirkulerande varmvatten (45-75 grader Celsius) och diskmedel för rengöring.

Crystal

Crystal är en singel av bandet New Order. Låten finns med på deras album Get Ready. Den amerikanska rockgruppen The Killers har tagit sitt namn från en logo på bastrumman av ett fiktivt band i musikvideon för Crystal.