Markslöjd

Markslöjd Brooklyn Bord 1L 44cm Svart/Op

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Bordslampa Brooklyn 44 cm, svart
Brooklyn är en modern lampa med opalfärgat glas och svart fot. Den sprider ett härligt ljus och tar verkligen plats i rummet.
PlaceringstipsBrooklyn är en lampa med...


Jämför produkt Markslöjd Brooklyn Bord 1L 44cm Svart/Op online innan du handlar. Köp inför black friday, cyber monday eller på mellandagsrea med eventuell rabatt. Vi har samlat nödvändig information om produkten Markslöjd Brooklyn Bord 1L 44cm Svart/Op i kategorin Bordslampor här hos oss.

Kategori: Bordslampor
Artikelnummer: 114494
Visa fler

Från kunskapsbanken

Bord

Ett bord är en möbel med en vågrät, plan skiva, som kan användas exempelvis till att äta, arbeta eller sammanträda vid, eller som avställningsyta för föremål. Bord kan vara tillverkade av olika material såsom glas, trä, metall eller plast. Utformningen varierar stort, bordsskivan kan vara kvadratisk, rektangulär, rund eller asymmetriskt formad, till exempel "njurformad". Antalet ben varierar, vanligast är fyra ben, men det finns bord med ett eller tre ben. Även bord utan ben förekommer. De fästs då ofta i en vägg och får ökad stabilitet genom en tvärslå. Det är inte ovanligt att bordets storlek kan förändras genom tilläggsskivor som antingen placeras i bordsskivans delbara mitt eller läggs till i bordets yttre kanter.