Sidan innehåller annonslänkar
Nedis

Nedis Skrivbordslampa med trådlös la

Kontrollera pris

Köp nu

Skrivbordslampa med Qi mobilladdning svart Nedis
Snygg bordslampa som ger dig full kontrollDen har 36 mycket ljusstarka lysdioder som kan ändras från varmt till kallvitt ljus, 2700-6500 K, med en knapptryckning....


Beställ Nedis Skrivbordslampa med trådlös la på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Nedis Skrivbordslampa med trådlös la inom kategorin Bordslampor.

Läs mer...
Kategori: Bordslampor
Artikelnummer: 116172
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Fristående kyl-frysar

Fristående kyl-frysar från Liebherr

Se alla produkter
Skärbrädor

Skärbrädor från DaloLindén

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Bodum

Bodum är en ort i Arnäs socken, Örnsköldsviks kommun. Vid småortsavgränsningen 2010 utgjorde bebyggelsen i området närmast Nabbsundet en småort. Vid tätortsavgränsningen 2015 hade hela orten kommit att hamna inom Örnsköldsviks tätorts gränser.

Mugg

En mugg är en robust typ av kopp som ofta används för att dricka varma drycker, såsom kaffe, te eller choklad. Muggar har ofta handtag och rymmer en större mängd vätska än andra typer av koppar. I formella miljöer används sällan muggar till servering. De gamla muggarna var ofta ristade i trä och ben eller formad av lera, de moderna tillverkas av keramiska material. Vissa är tillverkade av förstärkt glas, till exempel pyrex. Andra material, inklusive plast, stål och lackerad metall, reducerar vikt och värmemotstånd, vilket är till fördel för till exempel campare. Tekniker som screentryck och dekaler används för att tillämpa dekorationer och reklam; dessa bränns in på muggen för att säkerställa varaktighet.

135

135 (CXXXV) var ett normalår som började en fredag i den julianska kalendern.

Classic

Classic kan syfta på: Classic (motorbåtsport) – en öppen racingklass Classic (snooker) – en tidigare professionell snookerturnering Classic kaffe – varumärke för kaffe från Arvid Nordqvist H.A.B. Macintosh Classic – en persondator av Macintoshtyp SC Classic – en innebandyklubb från Tammerfors, Finland