Rosendahl - Soft Spot Led-Lampa 9 cm Bärnsten

Beställ Rosendahl - Soft Spot Led-Lampa 9 cm Bärnsten på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Rosendahl - Soft Spot Led-Lampa 9 cm Bärnsten inom kategorin Bordslampor.

Produktinformation

Soft Spot är en uppladdningsbar lampa som skapar mysstämning med sitt dämpade lite flackande ljus, ett perfekt alternativ för dig som inte vill ha levande ljus framme. Du laddar lampan med mikro-USB; på en timme har du laddat batteriet fullt och då lyser lampan i upp till 18 timmar.- Välj mellan olika ljusstyrkor- Timer som släcker lampan efter sex timmar- Inbyggt batteri- Tillverkad av handpressat målat glas och plast- Batteritid 15-18 timmar på maximal ljusstyrka efter en laddning .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Bordslampor från andra varumärken

Upp till 70% rabatt
Bungalow - Kollam Lampfot 30 cm Rök

Bordslampor från Bungalow

Se produkter inom Bordslampor från Bungalow.
Upp till 70% rabatt
Monograph - Desk Bordslampa 66x25 cm

Bordslampor från Monograph

Missa inga bra priser på Bordslampor från Monograph.
Upp till 70% rabatt
Herstal - Atom Bordslampa Pärlvit

Bordslampor från Herstal

Se vad Herstal har inom Bordslampor.
Upp till 50% rabatt
PR Home - Base Lampfot 45 cm Silver

Bordslampor från PR Home

Visa produkter inom Bordslampor från PR Home.
Upp till 35% rabatt
House Doctor - Boston Bordslampa 42x30 cm Antikbrun

Bordslampor från House Doctor

Se produkter inom Bordslampor från House Doctor.
Upp till 50% rabatt
Spring Copenhagen - Phister Portabel Bordslampa LED Sand

Bordslampor från Spring Copenhagen

Missa inga bra priser på Bordslampor från Spring Copenhagen.

Se gärna också

Markslöjd Brooklyn Bord 1L 44cm Svart/Op

<h2>Bordslampa Brooklyn 44 cm, svart</h2> <p>Ge ditt rum en modern och sofistikerad stil med <a href="https://www.elon.se/belysning/inomhusbelysning/bordslampor">bordslampa</a>&nbsp;<a href="https://www.elon.se/varumarken/markslojd">Marksl&ouml;jd</a>&nbsp;Brooklyn. Med sitt opalf&auml;rgade glas och svarta fot sprider denna lampa ett h&auml;rligt ljus och blir en imponerande inredningsdetalj som f&ouml;rtj&auml;nar att ta plats i ditt hem.</p> <p><strong>En modern sk&ouml;nhet f&ouml;r ditt hem<br /></strong>Marksl&ouml;jd Brooklyn &auml;r inte bara en vanlig bordslampa, det &auml;r en stilfull inredningsdetalj som kommer att bli en fokuspunkt i ditt rum. Dess eleganta design med opalf&auml;rgat glas och svart fot ger en modern touch som kompletterar olika inredningsstilar. L&aring;t Brooklyn bli en stolt och lysande medlem av din inredningsfamilj.</p> <p><strong>Sprider ett h&auml;rligt ljus<br /></strong>Brooklyn bordslampa ger en underbar belysning som sprider ett mjukt och behagligt ljus i rummet. Opalf&auml;rgat glas skapar en diffus effekt, vilket ger en mysig k&auml;nsla och eliminerar h&aring;rda skuggor. Oavsett om du anv&auml;nder den som l&auml;slampa eller f&ouml;r att skapa en st&auml;mningsfull milj&ouml;, kommer Brooklyn att ge ett behagligt ljus.</p> <p><strong>Ge lampan utrymme att lysa<br /></strong>Marksl&ouml;jd Brooklyn f&ouml;rtj&auml;nar att synas och f&aring; utrymme att sprida sitt ljus. St&auml;ll den p&aring; ett bord, en hylla eller en byr&aring; d&auml;r den kan vara i fokus och lysa upp rummet.&nbsp;</p> <p><strong>Anpassa efter dina preferenser<br /></strong>Brooklyn bordslampa ger dig friheten att v&auml;lja den ljusk&auml;lla som passar dina behov och preferenser. Den anv&auml;nder en E27-sockel, vilket g&ouml;r det m&ouml;jligt att v&auml;lja bland olika typer av ljusk&auml;llor som uppfyller dina krav n&auml;r det g&auml;ller ljusstyrka och energieffektivitet. V&auml;lj t ex en LED-ljusk&auml;lla med klickdimring.</p> <p><strong>Kvalitet och design i harmoni<br /></strong>Marksl&ouml;jd &auml;r k&auml;nt f&ouml;r sin h&ouml;ga kvalitet och Brooklyn bordslampa &auml;r inget undantag. Varje detalj &auml;r noggrant utformad f&ouml;r att kombinera funktionalitet med stil.</p>

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaror24.se 2023