Rosendahl - Corki Bordstablett 43x30 cm Mörkgrå

Jämför produkt Rosendahl - Corki Bordstablett 43x30 cm Mörkgrå online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Rosendahl - Corki Bordstablett 43x30 cm Mörkgrå i kategorin Bordstabletter här hos oss.

Produktinformation

Corki bordstablett från Rosendahl är en fin detalj att duka med samtidigt som den ser till att undvika spill och smulor på bordet.Bordstabletten är tillverkad i FSC-certifierad kork vilket innebär att materialet är framtaget på ett sätt som inte skadar miljön. Kork är också ett fantastiskt material som är vattenavstötande vilket gör tabletten enkel att rengöra.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Bordstabletter från andra varumärken

Upp till 50% rabatt
Rörstrand - Ostindia Bordstablett 35x45 cm Blå

Bordstabletter från Rörstrand

Visa produkter inom Bordstabletter från Rörstrand.
Upp till 30% rabatt
Oyoy - Leopard Dots Tablett 34x45 cm 2-pack

Bordstabletter från Oyoy

Utforska allt inom Bordstabletter från Oyoy.
Upp till 25% rabatt
Spode - Blue Italian Bordsunderlägg 4-pack

Bordstabletter från Spode

Visa produkter inom Bordstabletter från Spode.
Upp till 25% rabatt
Juna - Rå Tablett 43 x 30 cm Brun

Bordstabletter från Juna

Här har vi samlat Bordstabletter från Juna.
Upp till 34% rabatt
Aida - RAW Buffalo Bordstablett 41x33,5 cm 6-pack Svart

Bordstabletter från Aida

Här har vi samlat Bordstabletter från Aida.
Upp till 18% rabatt
Pimpernel - Antique Rose Bordstablett 4-pack

Bordstabletter från Pimpernel

Se vad Pimpernel har inom Bordstabletter.

Se gärna också

Marimekko - Elokuun Tablett 31x42 cm Grön/Oblekt Bomull -30%

Naturinspirerad bordstablett som mäter 31x42 cm i 100% bomull med Marimekkos Elokuun Varjot-mönster och en akrylbelagd yta för enkel rengöring.

Förhindra spill med denna eleganta bordstablett i oblekt bomull med ett naturinspirerat mönster från Marimekko. Bordstabletten är inte bara vacker att titta på, den är också riktigt praktisk! Med sin akrylbelagda yta är den nämligen smutsresistent och riktigt enkel att rengöra – det är bara att torka av den med en våt trasa så är den som ny igen! Bordstablettens lugnande mönster heter Elokuun Varjot - vilket är finska för ”augustiskuggor ”- och designades år 2020 av Maija Louekari med inspiration tagen från hennes egen vilda trädgård. Mönstret är, enligt designern själv, en hyllning till grönska, frihet och varma vindar.

Marimekko är ett finskt designhus som grundades år 1951 med en vision att tillsätta färg och glädje till liv och hem världen över, och på så sätt uppmuntra människor att vara lyckliga - precis som de är. Marimekkos designfilosofi är rotat i en optimistisk livsstil och en genuin strävan mot att kunna inspirera med tidlösa och funktionella designer som håller genom åren.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaror24.se 2023