Bosch Powertools

Bosch Powertools - BORRHAMMARE PBH 2500 RE I VÄSKA

Kontrollera pris

Läs mer och köp

Jämför produkt Bosch Powertools - BORRHAMMARE PBH 2500 RE I VÄSKA online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Bosch Powertools - BORRHAMMARE PBH 2500 RE I VÄSKA i kategorin Borrhammare här hos oss.

Kategori: Borrhammare
Artikelnummer: RB-0603344401

Från kunskapsbanken

Äggkokare

En äggkokare är ett elektriskt köksredskap som kokar ägg. Vanligtvis kan den koka 1–7 ägg åt gången, och när äggen är färdiga brukar en signal ljuda. Även behållare avsedda för att koka ägg i mikrovågsugn kallas äggkokare, men dessa är inte elektriska.

Action

Se även Action (sång) för sången av Sweet.Action, engelska för handling, är en genre i fiktion, framförallt i film (actionfilm), datorspel (actionspel), leksaksmarknad (actionfigurer) och tecknade serier. Action omfattar snabba, riskfyllda och ibland våldsamma aktiviteter, som slagsmål, strid, kampsport, biljakter och extremsport.Actiongenren är en av de mer livaktiga och framgångsrika. Av de 250 mest framgångsrika filmerna är majoriteten i huvudsak actionberättelser. Många av de bäst säljande böckerna är också actionberättelser. De flesta av de bäst säljande videospelen är actionbaserade. Bland de mest säljande tecknade serierna är de flesta actionbaserade. Under perioder har western-genren, som ibland räknas som en undergenre till actiongenren, varit totalt dominerande inom TV-serieproduktion.