Eldstickan - Brandvarnare Jalo + Tändstickor Vit

Jämför produkt Eldstickan - Brandvarnare Jalo + Tändstickor Vit online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Eldstickan - Brandvarnare Jalo + Tändstickor Vit i kategorin Brandfiltar här hos oss.

Produktinformation

Brandvarnare Jalo och en fin glasburk fylld med tändstickor från Eldstickan. Denna presentkartong innehåller produkter som både säkrar hemmet samt gör det mysigare.

Brandvarnaren har fått en stilren och modern design och är försedd med ett litiumbatteri som håller i upp till 10 år, därefter är det rekommenderat att installera en ny. Den installeras smidigt med de medföljande skruvarna eller med 3M dubbelsidigt tejp.

Vid test av brandvarnaren trycker du enkelt var som helst på dess yta då hela ytan fungerar som testknapp och den har en hög varningssignal på hela 85 decibel så att alla i hushållet varnas om olyckan är framme. Den har en enkel design som gör att den passar in i alla hem.

Brandvarnaren är testad och certifierad inom EU. Den medföljande glasflaskan innehåller cirka 60 tändstickor som enkelt tänds med plånet på etikettens baksida.

Se även andra produkter från Brandfiltar

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Bunkar  skålar

Bunkar skålar från Kockums

Se alla produkter
Förvaring Mat  Livsmedel

Förvaring Mat Livsmedel från Nuts Innovations

Se alla produkter
Pepparkvarnar

Pepparkvarnar från Zassenhaus

Se alla produkter
Kökshanddukar

Kökshanddukar från Marimekko

Se alla produkter