Sidan innehåller annonslänkar

Eldstickan - Brandsläckare 2 Kg Vit

Beställ Eldstickan - Brandsläckare 2 Kg Vit på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Eldstickan - Brandsläckare 2 Kg Vit inom kategorin Brandsläckare.

Produktinformation

Eldstickan har tagit fram en stilren brandsläckare, i samarbete med Firemill, som vi hoppas att du aldrig behöver använda.Brandsläckaren är av en helt ny typ av kolsyresläckare och är avsedd att användas tidigt i brandförloppet för att förhindra att en stor eldsvåda utvecklas. När släckningen kan påbörjas omedelbart förhindar man att större skador hinner uppstå.

Eftersom den har en så snygg design har du den gärna framme, nära till hands. Dessutom är släckmedlet helt rent, så du behöver inte ens torka upp det efteråt.

Koldioxid är ett väl etablerat släckmedel som används i känsliga miljöer så som i elektronikhallar och på sjukhus. Koldioxiden tränger undan syrgasen och släcker på så sätt branden.40 cm hög, 7,5 cm i diameter och väger knappt 2 kg med full kolsyrepatron (425g koldioxid). .

Se gärna också

Solstickan - Solstickan Brandsläckare 2 kg Vit/Läder Ljusbrun -17%

Solstickan brandsläckare 2 kg har stor släckeffekt, är liten och nätt och dessutom snygg att ha framme. Vad mer kan man önska av en brandsläckare?

Solstickan brandsläckare är en stilig, smidig och livsviktig försäkring för hemmet. Brandsläckaren har marknadens största släckeffekt för 2 kg som ligger på 13A 89B C och eftersom den är så nätt passar den perfekt för mindre utrymmen och bränder. Men inte nog med att pulverbrandsläckaren är pålitlig. Solstickan brandsläckare är snygg, kanske den första snygga brandsläckaren någonsin? Brandsläckaren från Solstickan Design pryds av ett emblem med avbildning av den numera ikoniska och älskade Solstickanpojken.

Brandsläckaren är enkel att använda och montera. Väggfäste medföljer och skulle frågor uppstå medföljer också instruktioner på svenska. Brandsläckaren kan dessutom återfyllas av behörig servicetekniker.

Kom ihågSolstickan brandsläckare 2 kg är gjord för hemmabruk och levereras utan slang. För användning i riktigt trånga utrymmen som till exempel bil, husvagn eller båt rekommenderar vi att du sätter på en slang som kan köpas direkt från Solstickan.

Brandklass: ABCFylld med: pulverEffektivitetsklass: 13A 89B CCE-märktViktklass: 2 kg.

Registrera din brandsläckare för Solstickans trygghetsgaranti.Om olyckan är framme och du tvingas använda din brandsläckare inom fem år från köptillfället får du en helt ny av Solstickan Design. För att ta del av garantin behöver du registrera din brandsläckare från Solstickan senast sex månader efter inköpsdatum. Du hittar registreringsformuläret på Solstickans trygghetsgaranti.

Kombinera gärna denna brandsläckare med en Solstickan Brandfilt som också finns att köpa på Cervera så blir ditt hem både tryggt och snyggt!

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Brandsläckare

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Vaser

Vaser från Upsala-Ekeby

Se alla produkter
Övrigt  tillbehör inomhusbelysning

Övrigt tillbehör inomhusbelysning från Star Trading

Se alla produkter
Grytvantar

Grytvantar från Marimekko

Se alla produkter
Kvarnset

Kvarnset från Le Creuset

Se alla produkter