Citronelles - Drinks Bricka Öl 36x28 cm Svart/Vit

Beställ Citronelles - Drinks Bricka Öl 36x28 cm Svart/Vit på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Citronelles - Drinks Bricka Öl 36x28 cm Svart/Vit inom kategorin Brickor.

Produktinformation

Bricka för ölälskaren, designad av I Love Design för Citronelles. Kombinera gärna med andra roliga produkter från serien Beloved Drinks med härliga teman som champagne, gin & tonic eller vin!Detta är den perfekta presenten till den som älskar öl! Oavsett hur du använder den, blir den en fin detalj i servisen som förstärker livets goda stunder.Brickan ät tillverkad i Sverige, i björkfanér, och är miljömärkt (FSC-certifierad).

Se gärna också

Gynning Design - Bricka Royal 31 cm Vit -25%

Lyxa till kaffestunderna eller frukosten med denna vackra bricka från Gynning Design. När brickan inte används kan den med fördel stå framme i köket och förgylla ditt kök. Brickan är från Carolina Gynnings serie Royal, är brickan prydd med ett vackert guldigt monogram mot en enfärgad bakgrund.

Carolina Gynnings motiv är frilagda från hennes populära konstverk, vilka speglar kvinnor hon mött eller som lever inom henne. Alla verk är namngivna, vilket vittnar om Carolinas personliga engagemang i målningarna. Alla produkter med hennes konst gör sig perfekt till dig själv eller som present till studenten, födelsedagar eller andra grandiosa tillfällen.

Svensktillverkad bricka som har en skyddande blank melaminyta och tillverkas av björkfanér som värmepressas under högt tryck till formen av en bricka.

Tål maskindisk.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Stekpannor

Stekpannor från de Buyer

Se alla produkter
Integrerade diskmaskiner

Integrerade diskmaskiner från Electrolux

Se alla produkter
KannorBringare

KannorBringare från Blomus

Se alla produkter
Gashällar

Gashällar från Smeg

Se alla produkter