Sidan innehåller annonslänkar

Citronelles - Flowers Bricka 27x20 cm Multi

Jämför produkt Citronelles - Flowers Bricka 27x20 cm Multi online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Citronelles - Flowers Bricka 27x20 cm Multi i kategorin Brickor här hos oss.

Produktinformation

Bricka i fina mönstret Flowers of Scandinavia från Citronelles. Denna klassiska serie med flera skandinaviska blomfavoriter har skapats av Anneko Design Sweden.Bjud vännerna på hembakat eller goda kakor från affären till kaffet! Eller varför inte servera härliga cocktails på denna fina, klassiska bricka som andas fräschör, sommar och harmoni? Också användbar i andra sammanhang, exempelvis som frukostbricka

Se gärna också

Morris & Co - Acanthus Smörgåsbricka 19 cm -25%

Snygg bricka med klassiskt mönster, perfekt till eftermiddagsfikat med goda smörgåsar. Matcha gärna med kopparna i samma serie för en enhetlig känsla. Denna bricka är gjord av porslin och kommer tillföra en elegant känsla till ditt hem.

Mönstret Acanthus av William Morris är en imponerande design skapad 1874, det är ett av hans omedelbart igenkännbara mönster och markerar början på en period då Morris skapade storskaliga mönster för tapeter. Det vackra bladverket fyller brickans yta och skapar en nästintill tredimensionell effekt. Morris själv beskrev Acanthus som ett "lyxigt" mönster, en lämplig beskrivning eftersom Morris textilier till en början endast var tillgängliga för överklassen.

William Morris (år 1834-1896) var en konstnär, filosof och politisk tänkare, men också en enastående och inflytelserik designer, som genom sitt företag Morris & Co kunde designa tidens mest moderiktiga och spännande tapeter och tyger.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Tvättmaskiner

Tvättmaskiner från Whirlpool

Se alla produkter
Termosmuggar

Termosmuggar från Contigo

Se alla produkter
Spisar

Spisar från Elvita

Se alla produkter
Gasspisar

Gasspisar från Smeg

Se alla produkter