Sidan innehåller annonslänkar

Citronelles - Skärbräda 34x20 cm Apples

Jämför produkt Citronelles - Skärbräda 34x20 cm Apples online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Citronelles - Skärbräda 34x20 cm Apples i kategorin Brickor här hos oss.

Se gärna också

Morris & Co - Acanthus Smörgåsbricka 19 cm -25%

Snygg bricka med klassiskt mönster, perfekt till eftermiddagsfikat med goda smörgåsar. Matcha gärna med kopparna i samma serie för en enhetlig känsla. Denna bricka är gjord av porslin och kommer tillföra en elegant känsla till ditt hem.

Mönstret Acanthus av William Morris är en imponerande design skapad 1874, det är ett av hans omedelbart igenkännbara mönster och markerar början på en period då Morris skapade storskaliga mönster för tapeter. Det vackra bladverket fyller brickans yta och skapar en nästintill tredimensionell effekt. Morris själv beskrev Acanthus som ett "lyxigt" mönster, en lämplig beskrivning eftersom Morris textilier till en början endast var tillgängliga för överklassen.

William Morris (år 1834-1896) var en konstnär, filosof och politisk tänkare, men också en enastående och inflytelserik designer, som genom sitt företag Morris & Co kunde designa tidens mest moderiktiga och spännande tapeter och tyger.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Korgar

Korgar från Afroart

Se alla produkter
Knivblock

Knivblock från Global

Se alla produkter
Förkläden

Förkläden från Anders Petter

Se alla produkter
TV-apparater

TV-apparater från Panasonic

Se alla produkter