Kitchenaid - KitchenAid Metal Bakeware Ugnsplåt 33x22.5 cm

Beställ Kitchenaid - KitchenAid Metal Bakeware Ugnsplåt 33x22.5 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Kitchenaid - KitchenAid Metal Bakeware Ugnsplåt 33x22.5 cm inom kategorin Brödformar och bakformar.

Produktinformation

Bakform från KitchenAid och serien Metal Bakeware, med en rektangulär form. Den är tillverkad i aluminium, korrosions- och reptålig så att den kan användas under lång tid.

En slitstark non-stick-beläggning på insidan och utsidan gör att bakverken lätt lossnar samt förenklar rengöringen.- Mått 33 cm x 22,5 cm- Basmaterial Aluminium 8 mm- Slitstark non-stick-beläggning på insidan och utsidan hjälper bakverk att enkelt tas bort, vilket gör rengöringen mycket enkel- Stabil rullad ram står emot böjningar- Denna kakform är säker för ugnen till en temperatur på 230 °C- Säker att använda i diskmaskinen- Fri från PFOA och PTFEKitchenAids Metal bakeware är ett fint alternativ bland alla valmöjligheter som finns därute. Med dessa produkter har du en kvalitetsprodukt som håller i många år framöver och med en snygg design.

Utöver det är de korrosions- och reptåliga. Upptäck gärna fler delar i denna serie - för ännu mer bakglädje i köket. .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Assietter

Assietter från Gustavsberg

Se alla produkter
Dekorationer

Dekorationer från Byon

Se alla produkter
Grytslevar och grytskedar

Grytslevar och grytskedar från de Buyer

Se alla produkter
Bluetooth-högtalare

Bluetooth-högtalare från Audio Pro

Se alla produkter