Sidan innehåller annonslänkar

Dualit - Lite Brödrost 2-skivor Röd

Beställ Dualit - Lite Brödrost 2-skivor Röd på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Dualit - Lite Brödrost 2-skivor Röd inom kategorin Brödrostar.

Produktinformation

Brödrosten Lite från Dualit® har plats för två brödskivor och blir en snygg detalj till alla kök med sin stilrena design och glansiga finish. Den är utrustad med Dualits Perfect Toast teknologi som ser till att brödet alltid rostas på bästa temperatur och ger ett krispigt, gyllenbrunt bröd varje gång.

Den ger dig även full kontroll på rostningen tack vare Dualits patenterade Peek & Pop® funktion som ger dig möjlighet att titta till brödet under tiden det rostas. Brödrosten har en bagel-och avfrostningsfunktion samt bredare fack för tjockare brödskivor.

Använd bagel-funktionen när du exempelvis vill rosta frallor eller bagels, då rostas endast en sida och den andra värms upp. Om ditt bröd är fryst kan du använda avfrostningsfunktionen som ser till att både tina och rosta brödet.

Brödrosten står säkert på alla ytor tack vare anti-glid underlaget och är enkel att rengöra då smulbrickan är avtagbar. Tillverkad i plast och rostfritt stål och finns i fler färger. .

Se även andra produkter från Brödrostar

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Serveringsdelar

Serveringsdelar från Tokyo Design Studio

Se alla produkter
Smörknivar

Smörknivar från Sabre

Se alla produkter
Skålar limiterat

Skålar limiterat från Orrefors

Se alla produkter
Krukor

Krukor från Cult Design

Se alla produkter