Sidan innehåller annonslänkar
Moomin

Moomin Ceramic Black 2 Slices Brödrost - Svart

Kontrollera pris

Köp nu

Stående keramisk brødrister - Helkeramisk kabinett i ett stykke - 2 brødskiver (størrelse 12 x 12 cm) - Bruningskontroll - Antiblokkeringsfunksjon - Ledningsoppbevaring i sokkelen - Effekt 770-920 W


Jämför produkt Moomin Ceramic Black 2 Slices Brödrost - Svart online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Moomin Ceramic Black 2 Slices Brödrost - Svart i kategorin Brödrostar här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Brödrostar
Artikelnummer: AD-19140003
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Bunkar  skålar

Bunkar skålar från Mason & Cash

Se alla produkter
Diskmaskiner

Diskmaskiner från Grundig

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Global

Global kan syfta på: Global (varumärke) - ett varumärke för köksknivar som tillverkas av det japanska företaget Yoshikin Global uppvärmning – den observerade uppvärmningen av jordens lägre atmosfär och hav sedan 1950-talet Globalt samhälle – en ekonomisk, kulturell och politisk process

Medium

Ett medium är något som kan lagra, förmedla eller överföra information. Bild, text, tal och ljud är de vanligaste verktygen vid förmedling via medierna och dessa engagerar enbart synsinnet och hörseln. Känselsinnet används i medieringssammanhang för brailleskrift eller braillebilder för människor med nedsatt syn eller blindhet. Vanliga medier är television, video, film, radio, musik-cd, tidningar, tidskrifter, böcker, datorspel, Internet, telefon m.m. Även exempelvis språk, matematik, lagstiftning, har abstrakta system och strukturer i sig som gör att de fungerar som verktyg, medel, medier, för kommunikation. Ett massmedium är ett meddelelsemedel som samtidigt kan nå många människor, till exempel en tidning, radio, TV, Internet, eller en person som talar till många människor, exempelvis en programledare eller lärare. Ett etermedium är en informationskanal som använder radiovågor, det vill säga radio och TV. Namnet kommer av att man i radioteknikens barndom trodde att radiovågorna förmedlades genom rymden av ett osynligt ämne som man kallade eter. Multimedia kallas kombinationer av olika mediumtyper, främst interaktiva datortillämpningar där bild, text och ljud samverkar, till exempel interaktiva uppslagsverk eller läromedel på cd eller dvd, men även konstverk kan använda multimedier. Interaktiva medier är sådana medier som mottagaren kan samverka med, styra eller förändra, till exempel datorspel, uppslagsverk som Wikipedia, Internet och interaktiv tv.

Comfort

Comfort är ett sköljmedel som produceras av det nederländska företaget Unilever. Produkten lanserades 1969 som det första sköljmedlet i Storbritannien. I dag finns sköljmedlet i en mängd olika dofter och varianter.

107

107 (CVII) var ett normalår som började en fredag i den julianska kalendern.