Moomin

Moomin Steel 2 Slices Spray White Brödrost - Vit

Kontrollera pris

Köp nu

Vakna på rätt sida med härligt nyrostat bröd med en brödrost från Moomin. Den kan enkelt och snabbt ge dig en härlig start på dagen. Brödrosten klarar upp till 2 skivor samtidigt. Den här modellen är en traditionell, upprättstående brödrost där skivorna rostas på båda sidor smatidigt.


Jämför produkt Moomin Steel 2 Slices Spray White Brödrost - Vit online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Moomin Steel 2 Slices Spray White Brödrost - Vit i kategorin Brödrostar här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Brödrostar
Artikelnummer: AD-19140002
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Fristående frysskåp

Fristående frysskåp från Gram

Se alla produkter
Vattenkokare

Vattenkokare från Kitchenaid

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Teddy

Teddy kan avse: Teddy (plagg) – ett underklädesplagg Teddybjörn – en typ av kramdjur, en leksaksbjörn i tyg eller annat mjukt material med stoppning Teddy (tyg) – textil med en luddig ullimiterad sida och en vävd sida Teddy (tecknad serie) – tecknad serie av Rune Andréasson Teddy (Bamse) – seriefigur i den tecknade serien Bamse av Rune Andréasson Teddy (marsvinsras) – en marsvinsras Teddy (datorprogram) – en ordbehandlare för ABC80 Teddy boy – en brittisk subkultur

906

906 (CMVI) var ett normalår som började en onsdag i den julianska kalendern.

Adelberg

Adelberg är en kommun och ort i Landkreis Göppingen i regionen Stuttgart i Regierungsbezirk Stuttgart i förbundslandet Baden-Württemberg i Tyskland.Kommunen ingår i kommunalförbundet Östlicher Schurwald tillsammans med kommunerna Birenbach, Börtlingen och Rechberghausen.

Vattenkokare

En vattenkokare är en elektrisk apparat för att koka upp vatten för tillredning av heta drycker, som kaffe och te. Vattenkokare finns i många modeller av många tillverkare. Historiskt kan ordet "vattenkokare" beläggas i svenskan sedan 1872.