Rörstrand - SÅLD Burkar med lock av Marianne Westman

Jämför produkt Rörstrand - SÅLD Burkar med lock av Marianne Westman online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Rörstrand - SÅLD Burkar med lock av Marianne Westman i kategorin Burkar och krukor här hos oss.

Produktinformation

Två burkar med lock i trä med texten "Mors godaste sylt" och "Sill i dill". Formgivna av Marianne Westman vid Rörstrand.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick.

Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt. .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Burkar och krukor från andra varumärken

Upp till 32% rabatt
Marimekko - Oiva Tiiliskivi Burk 1,2 L

Burkar och krukor från Marimekko

Utforska allt inom Burkar och krukor från Marimekko.
Upp till 50% rabatt
Rörstrand - Mon Amie Burk med lock 60 cl

Burkar och krukor från Rörstrand

Visa produkter inom Burkar och krukor från Rörstrand.
Upp till 25% rabatt
Iittala - BURK/LOCK LINNE 11X11,4 CM Linne

Burkar och krukor från Iittala

Här har vi samlat Burkar och krukor från Iittala.
Upp till 25% rabatt
Magnor - Clifton Burk 26 cm Topaz

Burkar och krukor från Magnor

Missa inga bra priser på Burkar och krukor från Magnor.
Upp till 36% rabatt
Kilner - Kilner Fermentation Set 2-pack Klar

Burkar och krukor från Kilner

Här har vi samlat Burkar och krukor från Kilner.
Upp till 27% rabatt
Sagaform - Nature Förvaringsburk 1,5 L Klar/Brun

Burkar och krukor från Sagaform

Här har vi samlat Burkar och krukor från Sagaform.

Se gärna också

Kilner - Kilner Fermentation Set 2-pack Klar -36%

Kilner Fermentation Set 2-pack Klar är ett praktiskt set med fermentationsburkar för att skapa mindre satser av din egen läckra fermenterade mat packad med vitaminer, mineraler och probiotiska kulturer som till exempel surkål, kimchi, pickles alla fullmatade med hälsosamma, levande kulturer.

Silikonventilen i locket släpper ut gasen som byggs upp inuti burken under jäsningsprocessen, samtidigt som den blockerar eventuell luft från att komma in i burken, vilket vanligtvis gör att maten möglas.
Förpackad i en presentförpackning i fullfärg med recept och instruktionshäfte, perfekt för presenter. Det är enkelt att skapa din egen fermenterade mat - tillsätt bara dina favoritgrönsaker, filtrerat vatten och salt.

Setet innehåller:
2 x 1 liters burkar
2 x glasvikter
2 x rostfria lock med silikonventiler
1 x recepthäfte

Glasburken är gjord av högkvalitativt sodalimeglasmaterial med orörd klarhet och konsekvent väggtjocklek som säkerställer inga svaga punkter.

Glas är bäst för förvaring/konservering och transport av mat och dryck. Den är gjord av naturliga ingredienser så inga skadliga kemikalier eller gifter kan läcka in i maten. Glas är BPA-fritt och absorberar inte lukter, smaker eller fläckar. Glas är inte bara ett hälsosammare alternativ, det är gjort för att hålla och aldrig för engångsbruk.

Den ursprungliga Kilner-burken, uppfunnen av John Kilner and Co. i England är lika älskad och framgångsrik nu som för över 180 år sedan.
Det mångsidiga produktsortimentet tillhandahåller enkla lösningar för konservering, matlagning, förvaring och att äta på språng med högkvalitativa material, alla autentiserade med den ikoniska Kilner varumärkeslogotypen

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaror24.se 2023