Eico

Eico-2400 622-12 66cm Led Lys Centralventilation - Grå

Kontrollera pris

Köp nu

Då detta är en modell för centralventilation blir köksfläkten ansluten till en ventilationsanläggning i din fastighet. Det är därför ingen motor i ditt kök som skapar oväsen och irritation som traditionella köksfläktar kan göra.


Jämför produkt Eico-2400 622-12 66cm Led Lys Centralventilation - Grå online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Eico-2400 622-12 66cm Led Lys Centralventilation - Grå i kategorin Centralventilation här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Centralventilation
Artikelnummer: EICO-2400
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Assietter

Assietter från Pillivuyt

Se alla produkter
Fat

Fat från Bitz

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Smeg

Smeg S.p.A. är en italiensk tillverkare av vitvaror och hushållsapparater. Vittorio Bertazzoni Snr grundade företaget 1948 i staden Guastalla, Reggio Emilia, Italien. Familjen Bertazzoni har en historia av entreprenörskap som börjar på 1800-talet. Från att ha börjat som smeder började familjen så småningom ägna sig åt att bygga kök. De första Bertazzoni-köken visades upp vid världsutställningen i Milano år 1906. Företaget är i dag en av Italiens ledande tillverkare av vitvaror och hushållsmaskiner. Namnet är en akronym, Smalterie Metallurgiche Emiliane Guastalla, och beskriver företagets ursprungliga verksamhet och geografiska hemvist, som fritt översatt betyder ”Emilianska metallemaljeringsverken i Guastalla”. Företaget är fortfarande privatägt av familjen Bertazzoni och har sitt internationella huvudkontor i Guastalla. Smeg producerar bland annat ugnar, spisar och kylskåp. Företaget har fått många utmärkelser och priser. Logotypen designades 1977 av Franco Maria Ricci. 2019 omsatte koncernen 680 miljoner euro och hade 2 200 anställda i Italien och internationellt.

Massagefåtölj

En massagefåtölj eller massagestol är en sittmöbel som är utformad för att användas i massage. De finns i två huvudsakliga varianter, traditionella och mekaniska.