Rosendahl - Grand Cru Champagneglas 24 cl 6-pack

Jämför produkt Rosendahl - Grand Cru Champagneglas 24 cl 6-pack online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Rosendahl - Grand Cru Champagneglas 24 cl 6-pack i kategorin Champagneglas här hos oss.

Produktinformation

Det tulpanformade champagneglaset med sin höga fot är perfekt till servering av kylt bubbel så som champagne och Cava. Grand Cru-serien består av glas och porslin med enkel design, vilket skapar en bra grund i köket genom hela livet, och är lätt att kombinera med andra serviser.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Champagneglas från andra varumärken

Upp till 56% rabatt
Magnor - Happy Champagneglas 28 cl Blå

Champagneglas från Magnor

Visa produkter inom Champagneglas från Magnor.
Upp till 48% rabatt
Kosta Boda - Line Champagneglas 15 cl

Champagneglas från Kosta Boda

Se vad Kosta Boda har inom Champagneglas.
Upp till 52% rabatt
Riedel - Vinum Champagne 4-pack

Champagneglas från Riedel

Här har vi samlat Champagneglas från Riedel.
Upp till 51% rabatt
Table Top Stories - Romance Champagneskål 34 cl Guld

Champagneglas från Table Top Stories

Missa inga bra priser på Champagneglas från Table Top Stories.
Upp till 40% rabatt
Nachtmann - Noblesse Champagneglas 15 cl 4-pack Klar

Champagneglas från Nachtmann

Missa inga bra priser på Champagneglas från Nachtmann.
Upp till 36% rabatt
Iittala - Essence Champagneglas 21 cl 2-pack

Champagneglas från Iittala

Missa inga bra priser på Champagneglas från Iittala.

Se gärna också

Zwiesel - Enoteca Champagneglas 20 cl 2-pack -36%

Enoteca Champagneglas från Zwiesel är en munblåst skönhet tillverkad av bly- och bariumfritt kristallglas.

Tack vare sin storlek och form låter champagneglaset den komplexa buketten av terroir och frukt utvecklas optimalt. Den särskilt avlånga bägaren med moussespets på bägarens botten möjliggör en underbart elegant perlage - en speciell njutning för ögat och gommen.

Zwiesels glasblåsare har samma passion för sitt hantverk som vinmakare har för sina viner. Vinets själ syns bäst i glaset som bär det. Detta är en av anledningarna till att munblåst glas är synonymt med sann kunskap för många vinälskare. De sofistikerade glasen från Zwiesel ger ett perfekt uttryck för hög standard och passion för det allra yppersta.

Zwiesels historia går tillbaka till 1872 då Anton Muller startade ett litet glasbruk som nu har utvecklats till en av de internationellt ledande glastillverkarna. Med fokus på kvalitet i varje produkt är Zwiesel inte primärt ett industriföretag, utan ett riktigt hantverk som går i arv från generation till generation.

Enoteca-serien är en fantastisk samling bestående av eleganta och tidlösa glas för alla stunder. Glasväggarnas anpassade tjocklek gör att både vin och glas håller samma temperatur och därför förmedlar en smakupplevelse av rang. Välj bland vinglas, champagneglas och vattenglas och servera din dryck ur rätt glas för att verkligen kunna avnjuta dess rätta smaker.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaror24.se 2023