Culinary Concepts - Stag Collection Skål Hjort small

Jämför produkt Culinary Concepts - Stag Collection Skål Hjort small online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Culinary Concepts - Stag Collection Skål Hjort small i kategorin Champagnekylare här hos oss.

Produktinformation

Liten skål med ställ i form av ett hjorthuvud som garanterat kommer att bli rummets mittpunkt! Fyll skålen med godis eller snacks, eller fyll den med is så har du en liten dryckkylare olik alla andra Finns även i en större modell som är perfekt som champagnekylare eller vinkylare. .

Se gärna också

Pulltex - Champagnekylare Svart

Pulltex snygga kylpåse håller Champagne eller mousserande vin välkylt på ett trevligt sätt under hela middagen. Förvara påsen i frysen och när du ska använda den placerar du enkelt flaskan i påsen och drar åt snörena som förhindrar att kylan läcker ut. Påsen innehåller en kylgelé som behåller kylan under en längre tid.

Denna Champagnekylare Svart från Pulltex passar champagneflaskor som är ca 32 cm höga.

Kylpåsen finns både i vitt och svart för vanliga champagneflaskor även för lite större Magnumflaskor med en höjd på ca 38 cm.Givetvis finns dessa även att köpa på Cervera!

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Gasspisar

Gasspisar från La germania

Se alla produkter
Handdammsugare

Handdammsugare från Electrolux

Se alla produkter
Batteriljus

Batteriljus från Star Trading

Se alla produkter
Juldekorationer

Juldekorationer från Pluto

Se alla produkter