Sidan innehåller annonslänkar

Cuisinart - Citruspress elektrisk

Jämför produkt Cuisinart - Citruspress elektrisk online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Cuisinart - Citruspress elektrisk i kategorin Citruspressar här hos oss.

Produktinformation

Cuisinarts elektriska citruspress har en bas av borstat rostfritt stål och kan användas till alla sorters citrusfrukt. Storleken passar både stora och mindre glas.

Den extra breda pipen och anti-dropp systemet förhindrar spill. Den är enkel att rengöra och de löstagbara delarna går att tvätta i diskmaskin. .

Se gärna också

Eva Solo - Greeen Tool Citruspress Grön

Njut av saften,utan kärnor, från de smakrika citrusfrukterna. Vrid frukten mot pressens kärna med ett lätt tryck och låt kärnorna silas bort innan saften rinner ner genom pressarens skaft, som fungerar som en tratt, innan den landar i din karaff eller ditt glas. Tål diskmaskin.

Serien Green Tools från Eva Solo en kollektion som består av flera köksredskap tillverkade i hållbarhetens namn. Grepp och skaft är tillverkade i komposit, vilket är ett hållbart material, där 50% av det konstgjorda materialet är ersatt av vetefiber. Kollektionen är utformad för att göra det enklare att smaksätta det gröna, och för att få in lite extra natur i köket.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Bordslampor

Bordslampor från Umage

Se alla produkter
Vägglampor utomhus

Vägglampor utomhus från Belid

Se alla produkter
Brödrostar

Brödrostar från Emerio

Se alla produkter
Grill-  fristående hällar

Grill- fristående hällar från Profi cook

Se alla produkter