Sidan innehåller annonslänkar
AEG

AEG EasyGo VX4-1-EB

Begränsat antal - Lagerstatus
Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Beställ AEG EasyGo VX4-1-EB på nätet redan idag. Jämför produter på nätet innan köpet så kan man spara mycket pengar och även få eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten AEG EasyGo VX4-1-EB inom kategorin Dammsugare.

Kategori: Dammsugare
Artikelnummer: VX4-1-EB
Visa fler

Från kunskapsbanken

Easygo

Easygo, av företaget skrivet EasyGo, är ett samriskföretag mellan Norge, Sverige, Danmark och Österrike som gör det möjligt att använda endast en OBE (transponder) på betalvägar, färjor och broar i alla länder. Syftet med Easygo är att göra det möjligt att använda endast en OBE (transponder) som betalmedel oavsett vilken betalväg som passeras på väg genom norra Europa och Österrike.Easygo är baserat på DSRC 5,8 GHz mikrovågsteknik och det är stora skillnader mellan operatörerna. Betalstationerna har olika utformning och det finns ingen gemensam Easygo-skyltning, men det finns vissa gemensamma drag.

Dammsugare

Dammsugare är en städapparat som suger upp damm och andra partiklar med hjälp av en luftpump. Dammsugare används inom såväl hushåll som industri. Dammsugare har en slang av typen spiralslang och ett rör som sitter mellan dammsugaren och rengöringsmunstycket. Den tål ett visst undertryck.