Cooee - Oval Krans/Ljushållare 49x21 cm Mässing

Beställ Cooee - Oval Krans/Ljushållare 49x21 cm Mässing på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Cooee - Oval Krans/Ljushållare 49x21 cm Mässing inom kategorin Dekorationsartiklar övrigt.

Produktinformation

Dekorativ oval metallring i mässing eller rostfritt stål som du hänger i fönstret eller mot en vägg. Klä in den i kvistar, torkade blommor eller vackra band, beroende på säsong eller humör.

En hållare för värmeljus medföljer, vilken kläms fast på ringens nedre kant. Cooee Design erbjuder vaser, krukor, ljusstakar och brickor i en tidlös men modern design. Det svenska designvarumärket kommer med en innovativ design och skandinaviskt formspråk som kommit att ta världen med storm.

Se gärna också

Cooee - Wreath Krans 20 cm Mässing -25%

Dekorativ metallring i mässing eller rostfritt stål som du hänger i fönstret eller mot en vägg. Klä in den i kvistar, torkade blommor eller vackra band, beroende på säsong eller humör. Ringen finns i två storlekar.

Cooee Design erbjuder vaser, krukor, ljusstakar och brickor i en tidlös men modern design. Det svenska designvarumärket kommer med en innovativ design och skandinaviskt formspråk som kommit att ta världen med storm. Familjeföretaget grundades 2005 och finns idag världen över i många framstående designbutiker.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Ramar

Ramar från Georg Jensen

Se alla produkter
Vaser

Vaser från House Doctor

Se alla produkter
KaffeTekoppar

KaffeTekoppar från Denby

Se alla produkter
Termoskannor

Termoskannor från WMF

Se alla produkter