Cooee - Tray Circle Fat 30 cm Midnattsblå

Beställ Cooee - Tray Circle Fat 30 cm Midnattsblå på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Cooee - Tray Circle Fat 30 cm Midnattsblå inom kategorin Dekorationsfat.

Produktinformation

Tray Circle från Cooee Design är en serie stilrena fat eller brickor tillverkade av rostfritt stål med matt och mjuk finish. Komplettera gärna med andra former och färger från Cooee.

Diameter 30 cm. Brickan finns i flera färger och storlekar.Cooee Design erbjuder vaser, krukor, ljusstakar och brickor i en tidlös men modern design.

Det svenska designvarumärket kommer med en innovativ design och skandinaviskt formspråk som kommit att ta världen med storm. Familjeföretaget grundades 2005 och finns idag världen över i många framstående designbutiker. .

Se gärna också

Stiernholm - Trevare Fat 37 cm Brun

Stort fat med upphöjda kanter i akaciaträ med en diameter på 37 cm från Stiernholms Trevare-serie.

Detta stora, robusta fat från Stiernhoms Trevare-kollektion är perfekt för både upplägg och servering, och är en utomordentlig kompanjon till dina kex och brödskivor och ger dem ett bekvämt hem som framhäver deras färger och får dem att se ännu läckrare ut. Fatet utgör en optimal trio tillsammans med uppläggningstallrikarna och serveringsbrädena från Trevare-serien och ihop blir de det ultimata ost- och charksetet för ett vackert upplägg som kommer att kittla smaklökarna och göra ostbrickan något att se fram emot under hela kvällen. Fatet har tillverkats i oljebehandlat akaciaträ av högsta kvalité, och då trä är ett levande material har varje fat ett eget unikt utseende med både personliga färgskiftningar och mönster. Serveringsfatet mäter 37 cm i diameter och för rengöring rekommenderas avtorkning med en fuktig trasa.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Djupa tallrikar

Djupa tallrikar från Arabia

Se alla produkter
Ljusstakar

Ljusstakar från Skultuna

Se alla produkter
Högtider övrigt

Högtider övrigt från Cult Design

Se alla produkter
Serveringsskålar

Serveringsskålar från Sagaform

Se alla produkter