Sidan innehåller annonslänkar

Cooee - Tray Fat 32x10 cm Mässing

Beställ Cooee - Tray Fat 32x10 cm Mässing på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Cooee - Tray Fat 32x10 cm Mässing inom kategorin Dekorationsfat.

Produktinformation

Tray från Cooee Design är en serie stilrena fat eller brickor, perfekt att ställa dekorationer eller vaser på. Det här utföranden är av polerad mässing.

Komplettera gärna med andra former och färger från Cooee.Cooee Design erbjuder vaser, krukor, ljusstakar och brickor i en tidlös men modern design. Det svenska designvarumärket kommer med en innovativ design och skandinaviskt formspråk som kommit att ta världen med storm.

Se gärna också

Stiernholm - Trevare Fat 37 cm Mörk Brun

Stort fat med upphöjda kanter i akaciaträ med en diameter på 37 cm från Stiernholms Trevare-serie.

Detta stora, robusta fat från Stiernhoms Trevare-kollektion är perfekt för både upplägg och servering, och är en utomordentlig kompanjon till dina kex och brödskivor och ger dem ett bekvämt hem som framhäver deras färger och får dem att se ännu läckrare ut. Fatet utgör en optimal trio tillsammans med uppläggningstallrikarna och serveringsbrädena från Trevare-serien och ihop blir de det ultimata ost- och charksetet för ett vackert upplägg som kommer att kittla smaklökarna och göra ostbrickan något att se fram emot under hela kvällen. Fatet har tillverkats i oljebehandlat akaciaträ av högsta kvalité, och då trä är ett levande material har varje fat ett eget unikt utseende med både personliga färgskiftningar och mönster. Serveringsfatet mäter 37 cm i diameter och för rengöring rekommenderas avtorkning med en fuktig trasa.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Brödrostar

Brödrostar från Russell hobbs

Se alla produkter
Oklassificerat matlagning

Oklassificerat matlagning från Thermacell

Se alla produkter
Side-by-side

Side-by-side från Bosch

Se alla produkter
Integrerade kylskåp

Integrerade kylskåp från Bauknecht

Se alla produkter