Sidan innehåller annonslänkar

Cooee - Tray Fat runt 300x20 mm Blush

Beställ Cooee - Tray Fat runt 300x20 mm Blush på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Cooee - Tray Fat runt 300x20 mm Blush inom kategorin Dekorationsfat.

Produktinformation

Tray Circle från Cooee Design är en serie stilrena fat eller brickor tillverkade av rostfritt stål med matt och mjuk finish. En serie med fina brickor i färger som harmoniskt matchar varandra.

Cooees brickor är fina att styla med vaser och ljusstakar. Dem är också perfekt att använda i badrummet för parfymer och smycken, eller i köket för oljor och kryddor.

Se gärna också

Magnor - Cape Dekorfat 35 cm Matt Gunmetal -25%

Cape Dekorfat från Norska Magnor är en nätt och elegant bricka i sirlig matt metall.

Brickans enkla men smakfulla stil gör att den passar utmärkt att duka fram kaffet på men även är snygg att ställa fram som en inredningsdetalj exempelvis med en vas eller några ljus på - möjligheterna är oändliga.

Brickan finns i flera eleganta utföranden och i serien hittar du även en presskanna och servettringar – alla med samma eleganta formspråk.

Formgiven av den norske inredningsarkitekten och tv-kändisen Halvor Bakke som hämtat inspiration till serien från sina många resor till Kapstaden i Sydafrika. Det diskreta mönstret är inspirerat av en kolonial smidesport tillverkad i Cape Dutch-stil som Halvor Bakke sett under en resa.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Askar

Askar från Rory Dobner

Se alla produkter
Kaffekvarnar

Kaffekvarnar från Graef

Se alla produkter
Produkter för hemautomation

Produkter för hemautomation från Tado

Se alla produkter
Köksmaskiner tillbehör

Köksmaskiner tillbehör från Ankarsrum

Se alla produkter