Konstsmide 3280-210 Siluett motiv LED vit

Jämför produkt Konstsmide 3280-210 Siluett motiv LED vit online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Konstsmide 3280-210 Siluett motiv LED vit i kategorin Dekorationsfigurer här hos oss.

Produktinformation

Juldekoration 3280-210 Siluett motiv LED vit Konstsmide Vitjuldekorationfrå;n Konstsmide i form av en siluett i trä; med hus, djur och snö;gubbe.Med 5 st varmvita LED, timer 6H. Drivs av 2xAA batterier. .

Se gärna också

Konstsmide Pappersängel 26 cm

<h2>Pappers&auml;ngel 26 cm Konstsmide</h2> <p></p> <p>L&aring;t Konstsmides pappers&auml;ngel sprida ljus och v&auml;rme i ditt hem under julen. Med sin vita f&auml;rg och unika design kommer den att bli en uppskattad juldekoration.</p> <p><strong>Unik design</strong><br />Konstsmides pappers&auml;ngel &auml;r en unik och elegant juldekoration. Med sina mjuka linjer och vackra detaljer blir den en h&auml;rlig utsmyckning i ditt hem.&nbsp;&Auml;ngeln sprider ett varmt och behagligt ljus och ger en mysig st&auml;mning.</p> <p><strong>H&ouml;g kvalitet</strong><br />Konstsmide &auml;r k&auml;nt f&ouml;r att tillverka h&ouml;gkvalitativa produkter och pappers&auml;ngeln &auml;r inget undantag. Den &auml;r tillverkad av papper av h&ouml;g kvalitet vilket ger en l&aring;ng h&aring;llbarhet.</p> <p><strong>Enkel att anv&auml;nda</strong><br />Pappers&auml;ngeln levereras med en 5 meter l&aring;ng sladd och E14-sockel som g&ouml;r den enkel att anv&auml;nda och placera. E14-ljusk&auml;lla k&ouml;per du separat.&nbsp;Med sina m&aring;tt p&aring; 26 x 15 cm x 21 cm &auml;r Konstsmides pappers&auml;ngel l&auml;ttplacerad och passar i de flesta rum i hemmet.</p>

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Dekorationsfigurer

Dekorationsfigurer från Star Trading

Se alla produkter
Vaser

Vaser från Royal Copenhagen

Se alla produkter
Julbelysning

Julbelysning från Watt & Veke

Se alla produkter
Figurer

Figurer från Volta

Se alla produkter