Sidan innehåller annonslänkar

Konstsmide 6287-103 Ekorre LED

Beställ Konstsmide 6287-103 Ekorre LED på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Konstsmide 6287-103 Ekorre LED inom kategorin Dekorationsfigurer.

Produktinformation

Ljusslinga med 5 ekorrar Slinga med 5 st sö;ta ekorrar i akryl. Slingan lyser upp med 40 varmvita LED-lampor, 24 V.

Se gärna också

Star Trading 710-03-2 Firework Hängande

<h2>710-03-2 Firework H&auml;ngande dekoration Star Trading</h2> <p>Vacker h&auml;ngande <a href="https://www.elon.se/belysning/julbelysning/dekorationsfigurer?p=2">dekoration</a> fr&aring;n <a href="https://www.elon.se/varumarken/star-trading">Star Trading</a> med sm&aring; LED-lampor som ger ett gnistrande sken. En underbar dekoration att ha framme b&aring;de till vardag och till fest.</p> <div class="small"> <p>Dekorationen &auml;r 45 cm h&ouml;g/bred och har 200 st LED ljus som skapar en mysig atmosf&auml;r.</p> </div>

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Mattallrikar

Mattallrikar från Modern House

Se alla produkter
Knivslipar och slipstenar

Knivslipar och slipstenar från Yaxell

Se alla produkter
Skalknivar

Skalknivar från Tamahagane

Se alla produkter
Champagneglas

Champagneglas från Orrefors

Se alla produkter