Konstsmide lykta telefonkiosk 4363-550

Jämför produkt Konstsmide lykta telefonkiosk 4363-550 online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Konstsmide lykta telefonkiosk 4363-550 i kategorin Dekorationsfigurer här hos oss.

Produktinformation

Lykta telefonkiosk 4363-550 Konstsmide Frå;n Konstsmide kommer denna vattenfyllda lykta som ser ut som en gammaldags engelsk telefonkiosk. En stä;mningshö;jande juldekoration som lyses upp av en LED-lampa med ett varmvitt sken.

Se gärna också

Star Trading 460-35 Abete Beige

<h2>460-35 Bordsdekoration Gran Abete Beige Star Trading</h2> <p><br />Lys upp ditt hem med Star Trading's Abete - en vacker glasdekoration i form av en gran.</p> <p><strong>Skapa en st&auml;mningsfull jul med Abete</strong><br />Den fina glasdekorationen i form av en gran &auml;r en perfekt bordsdekoration som kommer att skapa en unik julst&auml;mning i ditt hem. Abete &auml;r tillverkad av transparent beige glas och har en varmvit belysning som ger ett mjukt och behagligt ljus.</p> <p><strong>L&aring;ng brinntid</strong><br />Abete drivs av tre AAA-batterier (ing&aring;r ej), vilka ger en brinntid p&aring; ca 80 timmar. Det inneb&auml;r att du kan njuta l&auml;nge av den vackra granen utan att beh&ouml;va t&auml;nka p&aring; att byta batterier.</p> <p><strong>Timerfunktion</strong><br />Abete har en smart timerfunktion som g&ouml;r att granen t&auml;nds automatiskt i 6 timmar och sedan sl&auml;cks av i 18 timmar, vilket b&aring;de &auml;r smidigt och sparar p&aring; batterierna.</p> <p><strong>Elegant design</strong><br />Granen har en guldf&auml;rgad bas som g&ouml;mmer batteriboxen och ger en elegant touch. Med en h&ouml;jd p&aring; 18 cm och en diameter p&aring; 12 cm, kommer granen att passa perfekt p&aring; en hylla eller som en bordsdekoration p&aring; julbordet.</p> <p><strong>Perfekt g&aring;va</strong><br />Abete &auml;r en perfekt "g&aring; bort-present" till gl&ouml;ggminglet och terminsavslutningen eller till dig sj&auml;lv f&ouml;r att skapa en st&auml;mningsfull jul.</p>

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Stekpannor

Stekpannor från Scanpan

Se alla produkter
Vattenglas

Vattenglas från Arabia

Se alla produkter
Muggar

Muggar från Loft by Rosenthal

Se alla produkter
Golvlampor

Golvlampor från Aneta

Se alla produkter