Craft - Frida Lundén "Snäckskål"

Beställ Craft - Frida Lundén "Snäckskål" på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Craft - Frida Lundén "Snäckskål" inom kategorin Dekorationsskålar.

Produktinformation

Frida Lundén inspireras av glas som material och dess förmåga att röra sig mellan fast och formbar. Frida intresserar sig för begreppet plasticitet och låter det guida henne i skaparprocessen.

Hur gestaltas dualiteten i glasets simultana formbarhet och motståndskraft? BR>Varje produkt från Cervera Craft är av sin natur unikt och handgjort av formgivaren. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt.

Se gärna också

Iittala - Skål 15 cm Grå

De färgglada marimekko skålarna från Iittala har varit i produktion sedan 60-talet, men det var först efter att Armi Ratia, Marimekkos grundare, använde och visade upp dom som de verkligen slog igenom. Det är en tidlös klassiker som fortsätter att vara populär år efter år. Skålarna ger liv åt dukningar och finns i två olika storlekar samt i en uppsjö av olika färger. Perfekt att servera efterätter ur eller bara ha ståendes på en hylla eller ett soffbord för ögats skull - för vackra är dem.
Marimekko är mycket uppskattad som gåva och är även ett vanligt samlarobjekt.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Personvågar

Personvågar från Qardio

Se alla produkter
Tänger

Tänger från Rösle

Se alla produkter
Bordslampor

Bordslampor från AH Belysning

Se alla produkter
Textilvård Tillbehör

Textilvård Tillbehör från Steamery

Se alla produkter