Cult Design - Kub Classic Tvålpump 21 cm Svart/Guld

Jämför produkt Cult Design - Kub Classic Tvålpump 21 cm Svart/Guld online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Cult Design - Kub Classic Tvålpump 21 cm Svart/Guld i kategorin Diskdukar här hos oss.

Produktinformation

Diskmedelspump eller tvålpump i stengods som gör det enkelt att få ordning på handfatet i badrummet och vid diskbänken i köket. Matcha gärna med andra delar ur Kub-serien. .

Se gärna också

ANDREE JARDIN - Tradition Diskkit Mynta & Citron -25%

Andrée Jardins Diskkit tillverkat helt i naturmaterial för att du ska kunna minska eller till och med sluta använda syntetiska produkter vid städning.

Andrée Jardin har tagit fram ett set med de viktigaste redskapen för att göra en långsiktig förändring av dina diskvanor. Alla vet ju att vi måste leva mer hållbart men det kan vara svårt att veta var man ska börja för att bryta sina inrutade vanor. Andrée Jardin har tagit fram ett set med effektiva och naturliga produkter så nu är det bara att påbörja din resa.

Disksetet innehåller:
- 1 fast disktvål av naturliga oljor och vit vinäger
- Tillverkad i Provence
- 3 dofter, Mynta & Citron; Rosa Grapefrukt eller Salvia & Basilika
- 1 naturlig disksvamp gjord av 100 % naturmaterial. Trämassa och fruktkärnor – den är biologisk nedbrytbar
- 1 diskborste gjord av bokträ från franska och hållbart förvaltade skogar och naturfibrer gjord av Agave växten
- 1 refill diskborsthuvud för att minska ditt avfall – den är biologisk nedbrytbar

Vackra och hållbara borstar för dig och ditt hem. Handgjorda i Frankrike sedan 1947. Andrée Jardins historia började redan för 100 år sedan i Nantes då George-René Julio började som lärling för att tillverka borstar. George-René gifte sig så småningom med fröken Andrée Jardin och 1947 startade familjen en egen fabrik för borstar i Nantes, i nordvästra Frankrike.

Idag är det sonsönerna som driver företaget och fortsätter att skapa extra fina borstar. De tillverkar borstar som är effektiva, vackra och gjorda i naturmaterial för att ta hand om ditt hem och dig själv.

Sonsönerna besitter en speciell historisk kunskap om borsttillverkning som gör borstarna unika. I samarbete med designers och andra hantverkare erbjuder de moderna, hållbara, vackra och effektiva borstar i naturmaterial för användning i det moderna hemmet.

Tack vare Andrée Jardins autenticitet och skicklighet har företaget stolt fått ta emot den franska certifieringen EPV- Entreprise du Patrimoine Vivant. Certifieringen ges av den franska staten till franska företag som utmärker sig med sin traditionella och industriella kunskap.

Njut av detta vackra sortiment som passar perfekt i våra skandinaviska hem.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Vägghängda köksfläktar

Vägghängda köksfläktar från Siemens

Se alla produkter
Kastruller

Kastruller från Tranquilo Kitchen

Se alla produkter
Barnmatlådor

Barnmatlådor från Leonardo

Se alla produkter
Kvarnset

Kvarnset från Tareq Taylor

Se alla produkter