Cult Design - Kub Orient Diskborsthållare 15 cm Rosé

Beställ Cult Design - Kub Orient Diskborsthållare 15 cm Rosé på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Cult Design - Kub Orient Diskborsthållare 15 cm Rosé inom kategorin Diskdukar.

Produktinformation

Hållare för diskborstarna tillverkad i slitstarkt stengods, perfekt när du vill få ordning på diskbänken. Eller varför inte sätta en liten bukett i och använda som en vas? Matcha gärna med andra delar ur Kub-serien. .

Se gärna också

Brabantia - Behållare med Tvålpump för Diskbänk 19x11,5 cm Grå -25%

Snygg och behändig kombinerad tvåldispenser och diskbänkskorg från Brabantia.

Denna behållare med tvålpump är avsedd att städa upp din diskbänk på flera sätt och består av en utrymmesbesparande tvålpump och korg som är designad för att passa i diskhon och förenkla din vardag genom att ha allt du behöver för att diska och göra rent i köket på ett ställe.

I diskbänkskorgen finns plats för diskborstar, trasor, tvättsvampar och annat som kan tänkas behövas nära till hands vid din diskho. Den lättanvända tvålautomaten kan med enkelhet användas med en hand.

Tvålpumpen rymmer upp till 250 ml diskmedel eller tvål och droppar inte heller vilket ännu mer underlättar disk och kökssysslor.

Dessutom tål hela denna behållare med tvålpump från Brabantia maskindisk och har en öppen botten och halkfri droppbricka. Detta tillsammans med att diskbänkshållaren är tillverkat i ett väldigt tåligt material gör att den kommer hjälpa till att hålla ditt kök välstädat och organiserat under många år framöver.

Brabantia Behållare med Tvålpump för Diskbänk är 19 cm bred, 8,5 cm djup och 11,5 cm hög.

Brabantia är ett holländskt varumärke etablerat redan 1919 och som under åren blivit mycket populärt för sina hållbara och smart utvecklade produkter. Brabantia Behållare med Tvålpump för Diskbänk är inget undantag från detta.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Tvättmaskiner

Tvättmaskiner från Whirlpool

Se alla produkter
Mikrovågsugnar

Mikrovågsugnar från Electrolux

Se alla produkter
Glögg

Glögg från Cervera X Mumin

Se alla produkter
Gasspisar

Gasspisar från Witt

Se alla produkter