Cult Design - Kub Orient Diskmedelspump 25 cm Rosé

Beställ Cult Design - Kub Orient Diskmedelspump 25 cm Rosé på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Cult Design - Kub Orient Diskmedelspump 25 cm Rosé inom kategorin Diskdukar.

Produktinformation

Diskmedelspump eller tvålpump i stengods som gör det enkelt att få ordning på handfatet i badrummet och vid diskbänken i köket. Matcha gärna med andra delar ur Kub-serien. .

Se gärna också

Brabantia - Behållare med Tvålpump för Diskbänk 19x11,5 cm Grå

Snygg och behändig kombinerad tvåldispenser och diskbänkskorg från Brabantia.

Denna behållare med tvålpump är avsedd att städa upp din diskbänk på flera sätt och består av en utrymmesbesparande tvålpump och korg som är designad för att passa i diskhon och förenkla din vardag genom att ha allt du behöver för att diska och göra rent i köket på ett ställe.

I diskbänkskorgen finns plats för diskborstar, trasor, tvättsvampar och annat som kan tänkas behövas nära till hands vid din diskho. Den lättanvända tvålautomaten kan med enkelhet användas med en hand.

Tvålpumpen rymmer upp till 250 ml diskmedel eller tvål och droppar inte heller vilket ännu mer underlättar disk och kökssysslor.

Dessutom tål hela denna behållare med tvålpump från Brabantia maskindisk och har en öppen botten och halkfri droppbricka. Detta tillsammans med att diskbänkshållaren är tillverkat i ett väldigt tåligt material gör att den kommer hjälpa till att hålla ditt kök välstädat och organiserat under många år framöver.

Brabantia Behållare med Tvålpump för Diskbänk är 19 cm bred, 8,5 cm djup och 11,5 cm hög.

Brabantia är ett holländskt varumärke etablerat redan 1919 och som under åren blivit mycket populärt för sina hållbara och smart utvecklade produkter. Brabantia Behållare med Tvålpump för Diskbänk är inget undantag från detta.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Lampskärmar utomhus

Lampskärmar utomhus från PR Home

Se alla produkter
Integrerade kyl-frysar

Integrerade kyl-frysar från Gram

Se alla produkter
Robotdammsugare

Robotdammsugare från Taurus

Se alla produkter
Kaffekvarnar

Kaffekvarnar från Moccamaster

Se alla produkter