Sidan innehåller annonslänkar

Iris Hantverk - Diskduk Orion blå

Beställ Iris Hantverk - Diskduk Orion blå på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Iris Hantverk - Diskduk Orion blå inom kategorin Diskdukar.

Produktinformation

En blå diskduk gjord i 55% lin och 45% bomull. Trasan har en väldigt bra uppsugningsförmåga och en lång livslängd.

Se gärna också

ANDREE JARDIN - Tradition Diskmedel Fast Mynta & Citron

Fast diskmedel i form av en tvålbar eller även kallad disktvål från Andrée Jardin. Tillverkad av naturliga råvaror och berikad med vit vinäger som avlägsnar fett och matrester från din disk mycket effektivt.

Den fasta tvålen är mycket koncentrerad och räcker länge vilket gör miljöpåverkan minimal. 250 g tvål kan räcka upp till sex månader (om den används 2-3 gånger per dag). På grund av det höga innehållet av vegetabiliska råvaror lämnar den inga kemiska rester på disken. Tvålen kommer i de härliga dofterna Mynta & Citron, Rosa Grapefrukt eller Salvia & Basilika
- Inget avfall
- Förpackning: Återvunnen kartong
- Vikt: 250 g
- Mått: 8 x 6,5 x 4,5 cm
- Tillverkad i Frankrike

Andrée Jardins historia började redan för 100 år sedan i Nantes då George-René Julio började som lärling för att tillverka borstar. George-René gifte sig så småningom med fröken Andrée Jardin och 1947 startade familjen en egen fabrik för borstar i Nantes, i nordvästra Frankrike.

Idag är det sonsönerna som driver företaget och fortsätter att skapa extra fina borstar. De tillverkar borstar som är effektiva, vackra och gjorda i naturmaterial för att ta hand om ditt hem och dig själv.

Sonsönerna besitter en speciell historisk kunskap om borsttillverkning som gör borstarna unika. I samarbete med designers och andra hantverkare erbjuder de moderna, hållbara, vackra och effektiva borstar i naturmaterial för användning i det moderna hemmet.

Tack vare Andrée Jardins autenticitet och skicklighet har företaget stolt fått ta emot den franska certifieringen EPV- Entreprise du Patrimoine Vivant. Certifieringen ges av den franska staten till franska företag som utmärker sig med sin traditionella och industriella kunskap.

Njut av detta vackra sortiment som passar perfekt i våra skandinaviska hem.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Diskdukar

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Termosar

Termosar från Zwilling

Se alla produkter
Korgar

Korgar från Hinza

Se alla produkter
Shakers

Shakers från Viski

Se alla produkter
Elvispar

Elvispar från KitchenAid

Se alla produkter