Sidan innehåller annonslänkar

Zone Denmark - Solo Tvålpump Svart

Beställ Zone Denmark - Solo Tvålpump Svart på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Zone Denmark - Solo Tvålpump Svart inom kategorin Diskdukar.

Produktinformation

Med Solo tvålpump behöver du inte skämmas för att du låter tvålen stå framme. Med sina rena linjer och vackra matta finish får badrummet ett stilfullt och funktionellt uttryck.

Se gärna också

Brabantia - Behållare med Tvålpump för Diskbänk 19x11,5 cm Grå

Snygg och behändig kombinerad tvåldispenser och diskbänkskorg från Brabantia.

Denna behållare med tvålpump är avsedd att städa upp din diskbänk på flera sätt och består av en utrymmesbesparande tvålpump och korg som är designad för att passa i diskhon och förenkla din vardag genom att ha allt du behöver för att diska och göra rent i köket på ett ställe.

I diskbänkskorgen finns plats för diskborstar, trasor, tvättsvampar och annat som kan tänkas behövas nära till hands vid din diskho. Den lättanvända tvålautomaten kan med enkelhet användas med en hand.

Tvålpumpen rymmer upp till 250 ml diskmedel eller tvål och droppar inte heller vilket ännu mer underlättar disk och kökssysslor.

Dessutom tål hela denna behållare med tvålpump från Brabantia maskindisk och har en öppen botten och halkfri droppbricka. Detta tillsammans med att diskbänkshållaren är tillverkat i ett väldigt tåligt material gör att den kommer hjälpa till att hålla ditt kök välstädat och organiserat under många år framöver.

Brabantia Behållare med Tvålpump för Diskbänk är 19 cm bred, 8,5 cm djup och 11,5 cm hög.

Brabantia är ett holländskt varumärke etablerat redan 1919 och som under åren blivit mycket populärt för sina hållbara och smart utvecklade produkter. Brabantia Behållare med Tvålpump för Diskbänk är inget undantag från detta.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Diskdukar

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Vaser

Vaser från Iittala

Se alla produkter
Bordslampor

Bordslampor från PR Home

Se alla produkter
Förvaring Mat  Livsmedel

Förvaring Mat Livsmedel från Le Creuset

Se alla produkter
Ljusslinga utomhus jul

Ljusslinga utomhus jul från Konstsmide

Se alla produkter