Cult Design - Orient Tallrik djup 25 cm Vit

Beställ Cult Design - Orient Tallrik djup 25 cm Vit på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Cult Design - Orient Tallrik djup 25 cm Vit inom kategorin Djupa tallrikar.

Produktinformation

En djup tallrik utmärkt för middagen med sitt vackra reliefmönster. Passar perfekt för att njuta av pasta och soppa.

För att få fram den unika mönstereffekten i Orientservisen görs den för hand av duktiga hantverkare. Tekniken gör att glasyrerna kan skifta en aning i färgton mellan olika produkter.

Se gärna också

PotteryJo - Daria Tallrik Djup 26 cm Sand -41%

Här har du tallriken din soppa längtat efter, från PotteryJo och serien Daria stoneware. Med sitt sköna djup och snygga kant gör den sig mycket vacker på ditt dukade bord.

Serien Daria från svenska PotteryJo skapades 2017 av Johanna Hampf. Nu kommer en nylansering av serien som kallas Daria Stoneware, eftersom den är tillverkad i stengods. Stengods är lite tyngre men mycket tåligt och klarar av höga temperaturer i ugn, samt snabba temperaturväxlingar. Serien är tillverkad i Portugal av återvunnen lera och bränd i hög temperatur.

Det som påverkar Johanna mest i hennes skapande är människor, naturen och livet. Och naturen med grönsakslandet som inspiration syns med tydlighet på Darias vackra kant som pryds av ett ärtliknande mönster. Med sina dova jordfärger vill Johanna med denna fina serie få oss att uppskatta en lugnare och mer harmonisk livsstil, välbehövligt i vår stressade tillvaro. Så duka med Daria och njut av dess mjuka uttryck och ömma omfamning av maten.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Kastruller

Kastruller från GreenPan

Se alla produkter
Dricksflaskor

Dricksflaskor från Primus

Se alla produkter
Champagneglas

Champagneglas från Table Top Stories

Se alla produkter
Stekpannor

Stekpannor från Fiskars

Se alla produkter