Sidan innehåller annonslänkar
Dorre

Dorre - Valdis Vakuumflaska 0,5 L Blå

Kontrollera pris

Läs mer och köp

Praktisk flaska för varm eller kall dryck, tillverkad i livsmedelsklassad rostfritt stål. Perfekt för dig som vill minimera användandet av plast. Korken har en praktisk ögla så att flaskan kan hängas på väskan eller ryggsäcken med hjälp av en karbinhake. Volym 0,5 liter.


Beställ Dorre - Valdis Vakuumflaska 0,5 L Blå på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Dorre - Valdis Vakuumflaska 0,5 L Blå inom kategorin Dricksflaskor.

Kategori: Dricksflaskor
Artikelnummer: 115267
Visa fler

Från kunskapsbanken

205

205 (CCV) var ett normalår som började en tisdag i den julianska kalendern.

Adelberg

Adelberg är en kommun och ort i Landkreis Göppingen i regionen Stuttgart i Regierungsbezirk Stuttgart i förbundslandet Baden-Württemberg i Tyskland.Kommunen ingår i kommunalförbundet Östlicher Schurwald tillsammans med kommunerna Birenbach, Börtlingen och Rechberghausen.

Blå

Blå är en av de traditionella spektralfärgerna och karakteriseras av kort våglängd. Det blåa färgområdet omfattar en mängd olika nyanser. I det standardiserade färgbeteckningssystemet NCS är blå en av sex elementarfärger och har beteckningen B. I RGB-systemet för additiv färgblandning är blå (B) en av de tre primärfärgerna. Blått är färgen hos himmel och vatten men är för övrigt ovanligt i naturen. I västerländsk symbolik representerar blått ofta tro och trofasthet, och i svensk politik står blått för borgerlighet.