Chef & Sommelier - Open Up Vattenglas 38 cl 6-pack

Beställ Chef & Sommelier - Open Up Vattenglas 38 cl 6-pack på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Chef & Sommelier - Open Up Vattenglas 38 cl 6-pack inom kategorin Dricksglas.

Produktinformation

Elegant dricksglas med modern design ur serien Open Up från Chef & Sommelier. Glaset blir snyggt som vattenglas, eller att servera drinkar eller desserter ur.

Den unika designen i kombination med tåligheten i materialet Kwarxkristall har gjort dessa glas till ett populärt alternativ för restauranger. Högkvalitativt och tilldragande.

Se gärna också

Kosta Boda - Picnic Glas 32 cl 2-pack -25%

Två stycken munblåsta glas från Kosta Boda formgivna av glaskonstnären Bertil Vallien. Serien heter Picnic och lanserades redan på 60-talet. Nu är glasen åter i produktion och lär med all säkerhet bli en lika stor succé idag som de blev då. Matcha glasen med karaffen, det blir snyggt på ditt dukade bord. Perfekt till både vardags och finare tillfällen.

”Jag gjorde Picnic som ett enkelt glas utan ben och fot i den vanliga bemärkelsen. Formen och idén ger ett förfinat glas. Det bastanta benet som fylls med dryck ända ner till foten ger hela glaset dryckens färg att greppa om. Det får glaset att kännas festligare än ett vanligt dricksglas, likväl som det passar bra att servera mjölk i en helt vanlig tisdag. Karaffen har med sin pip fått en liten knorr och ett utseende som påminner om en fågel. Det ger karaffen personlighet och karaktär. Serien känns nu åter högst aktuell och det är dags för en ny generation att uppleva och glädjas åt den serie som fanns i många hem under det sena 60-talet. Back to basic.” – Bertil Vallien

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Lådor

Lådor från Broste Copenhagen

Se alla produkter
Muggar

Muggar från PotteryJo

Se alla produkter
Integrerade diskmaskiner

Integrerade diskmaskiner från Miele

Se alla produkter
Serveringsskålar

Serveringsskålar från Vintage

Se alla produkter