Sidan innehåller annonslänkar

Duralex - Picardie Dricksglas 31 cl Blå

Jämför produkt Duralex - Picardie Dricksglas 31 cl Blå online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Duralex - Picardie Dricksglas 31 cl Blå i kategorin Dricksglas här hos oss.

Produktinformation

Picardie Dricksglas - ett klassiskt glas från Duralex som funkar lika bra för varm som kall dryck.1954 kom Duralexglaset Picardie, som blev en succé från första dag. Glaset är formgivet för att vara bekvämt att hålla i handen, med facetter som reflekterar ljuset och förskönar drycken.

Picardie är lika populärt idag som för 60 år sedan. Den härdade glaskvaliteten ger Picardie mycket stöttåligt.

Se gärna också

Magnor - Tokyo Wine Vattenglas 48 cl Klar

Vattenglas från norska Magnor. Glaset kommer från serien Tokyo Wine och är formgiven av Simen Staalnacke, en av Norges mest populära och erfarna designers, välkänd från media och flera olika TV-program.

Tokyo Wine är en elegant glasserie, med syfte att ge en fulländad vinupplevelse. Alla delar ur Tokyo Wine utgår från samma strama siluett och är inspirerade av japansk estetik. Namnet Tokyo är hämtat från den underbara staden Tokyo, en av världens mest moderna och spännande städer. Staden är Simen Staalnackes favoritstad, och är en urban smältdegel där design möter gammal tradition. I denna världsstad hämtar han ständigt inspiration och njuter av goda drinkar från snygga glas samtidigt som han observerar de senaste och hippaste trenderna.

Glasen från Tokyo Wine är exempel på genuint hantverk, munblåsta och handgjorda av professionella glasblåsare. Serien är perfekt för dig som gillar det estetiskt vackra, men samtidigt värdesätter funktion, kvalitet och bra design. Simen Staalnacke har skapat en vacker glasservis som kommer att hålla i generationer. Alla delar har en varumärkessignatur, som bevis på hög kvalitet och god norsk design.

Magnor Glassverk grundades 1896. De är stolta över sin historia, men är också måna om att utvecklas. Varje år lanserar de två nya kollektioner. De samarbetar med några av de bästa formgivarna och konstnärerna idag. De vill göra produkter som skapar glädje och spänning och är en fröjd i generationer. Alla deras glas- och kristallprodukter är tillverkade för hand, med stor omsorg och kärlek av skickliga hantverkare.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Dricksglas

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Tumblers

Tumblers från Orrefors

Se alla produkter
Krukor

Krukor från Eva Solo

Se alla produkter
Vattenkokare

Vattenkokare från Stelton

Se alla produkter
Springformar

Springformar från Guardini

Se alla produkter