Sidan innehåller annonslänkar

Duralex - Picardie Latteglas 36 cl 6-pack

Jämför produkt Duralex - Picardie Latteglas 36 cl 6-pack online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Duralex - Picardie Latteglas 36 cl 6-pack i kategorin Dricksglas här hos oss.

Produktinformation

Klassiska dricksglas från Duralex i serien Picardie som funkar lika bra för varm som kall dryck. Med en storlek på 36 cl får det plats med 33 cl och passar därför perfekt på middagsbordet för öl eller läsk men också för kaffe latten.

Duralexglaset Picardie lanserades 1954 och blev en succé från första dagen. Glaset är formgivet för att vara bekvämt i handen, med facetter som reflekterar ljuset och förskönar drycken.

Picardie är lika populärt idag som för 60 år sedan. Den härdade glaskvaliteten ger Picardie mycket stöttåligt.

Se gärna också

Modern House - Brixton Tumblerglas 30 cl 2-pack Klar

Set med 2 tumblerglas i kristall med en volym på 30 cl vardera från norska Modern Houses Brixton-serie.

Avnjut allt från ett uppfriskande glas vatten till en riktigt god whisky på kvällskvisten med dessa eleganta tumblerglas från Modern House. Tumblerglasen från Brixton-serien är tillverkade i kristallglas av allra högsta kvalité och har en klassiskt slipad design som gör att de med sin sofistikerade utformning passar in överallt – från vackert utplacerade på barvagnen till fint uppradade i köksskåpet. Tumblerglasen har en volym på 30 cl och rengörs enkelt i diskmaskin.

Letar du efter ett specifikt tillbehör eller verktyg till ditt kök? Då är chansen stor att du hittar det du söker hos norska Modern House. Modern House har under flera år nu tagit fram smarta köksprodukter med fokus på kvalité, funktionalitet och skandinavisk design. Deras produktsortiment innehåller allt från brödkorgar till elegant utformade presskannor och espressoglas, och det produkterna har gemensamt är att de har formgivits med kärlek för att stunderna du tillbringar med dem i köket ska bli så njutningsbara som möjligt. Gör ditt kök till en frizon med Modern House, och upptäck matlagningsglädje så som du aldrig har upplevt den förut.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Dricksglas

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Julbelysning

Julbelysning från Star Trading

Se alla produkter
Ugnsformset

Ugnsformset från Dutchdeluxes

Se alla produkter
Tvålar

Tvålar från Eva Solo

Se alla produkter
Ostknivar

Ostknivar från Boska Holland

Se alla produkter