Viski - Belmont Cocktailpinnar Guld 6-pack


Beställ Viski - Belmont Cocktailpinnar Guld 6-pack på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Viski - Belmont Cocktailpinnar Guld 6-pack inom kategorin Drinkpinnar.

Produktinformation

Eleganta cocktailpinnar i guldpolerat rostfritt stål från Viski. 6-pack.

Se gärna också

Georg Jensen - Sky Cocktailpinnar 8 cm 6 pack

En uppsättning om sex cocktailpinnar ur serien Sky från Georg Jensen i blankpolerat rostfritt stål som ger ett elegant uttryck till charkbrickan eller plockmaten. En snygg detalj som sätter guldkant på kvällen. Använd de även i en martini till löken eller oliven. Levereras i en fin ask och blir en mycket uppskattad gåva eller en perfekt addering till samlingen av bartillbehör.

Serien Sky är formgiven av den franska designern Aurélien Barbry som med sina designs skapar vackra kreationer till vardagen. Hans kollektion Sky är skapad utifrån denna ståndpunkt i vilken vi ser ett möte mellan elegans, modernitet och funktion.

Läs mer

Från kunskapsbanken

Guld

Guld (latinskt namn Aurum, i talspråk gull) är ett grundämne som tillhör gruppen ädelmetaller och gruppen myntmetaller samt är ett mineral. Guld har den kemiska beteckningen Au som kommer av aurum, det latinska ordet för guld. Det är en eftertraktad metall vilken under århundraden har använts som betalningsmedel, som värdebeständig tillgång, som smycken, för påkostad utsmyckning och beständigt blanka ytor. Metallen finns som korn och klumpar i berggrunden, i underjordiska ådror och i guldrik alluvialjord.