Viski - Professional Cocktailpinnar 6-pack Rostfri


Jämför produkt Viski - Professional Cocktailpinnar 6-pack Rostfri online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Viski - Professional Cocktailpinnar 6-pack Rostfri i kategorin Drinkpinnar här hos oss.

Produktinformation

Viski är ett märke som satsar på moderna tillbehör för vin och baren med klassiska funktioner och exceptionell design. Med produkter i hög kvalité erbjuder dom allt du behöver till baren och lite till.Stilrena cocktailpinnar i rostfritt stål från Viski.

Passar både till vardag och fest. Säljs i 6-pack. .

Se gärna också

Georg Jensen - Sky Cocktailpinnar 8 cm 6 pack

En uppsättning om sex cocktailpinnar ur serien Sky från Georg Jensen i blankpolerat rostfritt stål som ger ett elegant uttryck till charkbrickan eller plockmaten. En snygg detalj som sätter guldkant på kvällen. Använd de även i en martini till löken eller oliven. Levereras i en fin ask och blir en mycket uppskattad gåva eller en perfekt addering till samlingen av bartillbehör.

Serien Sky är formgiven av den franska designern Aurélien Barbry som med sina designs skapar vackra kreationer till vardagen. Hans kollektion Sky är skapad utifrån denna ståndpunkt i vilken vi ser ett möte mellan elegans, modernitet och funktion.

Läs mer