Chamois - Paradis Bordsduk Lin 170x270 cm Grå/Natur

Beställ Chamois - Paradis Bordsduk Lin 170x270 cm Grå/Natur på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Chamois - Paradis Bordsduk Lin 170x270 cm Grå/Natur inom kategorin Dukar.

Produktinformation

Duk i tvättad linne från det svenska varumärket Chamois. Linnetyget har en härlig rustik och elegant struktur och gör din dukning unik.

Mönstret är tryckt för hand i traditionell indisk blockprintteknik. Den handgjorda tekniken gör varje duk unik och ger ett levande, harmoniskt och dekorativt uttryck. .

Se gärna också

Chamois - Big Paisley Bordsduk 150x350 cm -25%

Big Paisley bordsduk från svenska Chamois är en vacker bomullsduk som kommer i ett härligt mönster i flera olika färger, samt i olika storlekar. Detta är en lång variant på 150x350 cm, perfekt för midsommardukningen eller långbordet på festen! Den för tankarna till en ljummen sommardag eller frisk kväll, och varför inte ha den känslan året om?

Big Paisley är Chamois signaturmönster och är tryckt med blockteknik, en traditionell hantverksmetod från Indien där varje del av mönstret trycks för hand. Det resulterar i ett livfullt och unikt uttryck.

Chamois samarbetar med småskaliga och familjeägda fabriker i Indien, ett klockrent val för den som vill ha både stil och kvalité. De erbjuder utöver dukar, även kökshanddukar och servetter. Bara att mixa och matcha för att skapa en personlig dukning, både inomhus och utomhus.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Gjutjärnsgrytor

Gjutjärnsgrytor från Skeppshult

Se alla produkter
Bordsgrillar

Bordsgrillar från Nordic sense

Se alla produkter
Whiskyglas

Whiskyglas från Kosta Boda

Se alla produkter
Vaser

Vaser från Serax

Se alla produkter