Chamois - Paradis Bordsduk Linne 170x270 cm Linblå

Beställ Chamois - Paradis Bordsduk Linne 170x270 cm Linblå på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Chamois - Paradis Bordsduk Linne 170x270 cm Linblå inom kategorin Dukar.

Produktinformation

Chamois vackra duk Paradis i linne med underbar rustik textur som för tankarna till en sommardag, kanske lunch i skuggan, eller en lång lat eftermiddag i bersåns skugga men självklart kommer vara lika vacker att duka med inomhusMönstret är tryckt med den indiska tekniken blocktryck, där varje del av mönstret trycks för hand. Det utförs av skickliga hantverkare, och ger duken ett levande och dekorativt uttryck.Chamois samarbetar med småskaliga och familjeägda fabriker i Indien, ett klockrent val för den som vill ha både stil och kvalité.

Från dem hittar du förutom dukar, även kökshanddukar och servetter, i flera härliga färger och mönster. Mixa och matcha för en unik och personlig dukning, året om!

Se gärna också

Chamois - Big Paisley Bordsduk 150x350 cm

Big Paisley bordsduk från svenska Chamois är en vacker bomullsduk som kommer i ett härligt mönster i flera olika färger, samt i olika storlekar. Detta är en lång variant på 150x350 cm, perfekt för midsommardukningen eller långbordet på festen! Den för tankarna till en ljummen sommardag eller frisk kväll, och varför inte ha den känslan året om?

Big Paisley är Chamois signaturmönster och är tryckt med blockteknik, en traditionell hantverksmetod från Indien där varje del av mönstret trycks för hand. Det resulterar i ett livfullt och unikt uttryck.

Chamois samarbetar med småskaliga och familjeägda fabriker i Indien, ett klockrent val för den som vill ha både stil och kvalité. De erbjuder utöver dukar, även kökshanddukar och servetter. Bara att mixa och matcha för att skapa en personlig dukning, både inomhus och utomhus.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Vägghängd terrassevarmere

Vägghängd terrassevarmere från Wishco

Se alla produkter
Fristående kyl-frysar

Fristående kyl-frysar från Blomberg

Se alla produkter
Dryck Övrigt

Dryck Övrigt från Aarke

Se alla produkter
Ugnsformar tillbehör

Ugnsformar tillbehör från Rörstrand

Se alla produkter