Sidan innehåller annonslänkar

Chamois - Paradis Bordsduk Rund 175 cm

Beställ Chamois - Paradis Bordsduk Rund 175 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Chamois - Paradis Bordsduk Rund 175 cm inom kategorin Dukar.

Produktinformation

Den runda bordsduken från svenska Chamois är sannerligen en duk som gör sig i ett paradis. Med sitt exotiska mönster med en vacker kant är den ett perfekt komplement till vilken dukning som helst.

Se gärna också

Chamois - Paradis Bordsduk 170x270 cm Blåklint

Från Chamois kommer den vackra bordsduken Paradis, tillverkad i bomull med ett härligt mönster och flera olika färger. Denna modell är lite bredare, 170x270 cm, och för tankarna till en sommardag, kanske lunch i skuggan, eller en lång lat eftermiddag i bersåns skugga.

Mönstret är tryckt med den indiska tekniken blocktryck, där varje del av mönstret trycks för hand. Det utförs av skickliga hantverkare, och ger duken ett levande och dekorativt uttryck.

Chamois samarbetar med småskaliga och familjeägda fabriker i Indien, ett klockrent val för den som vill ha både stil och kvalité. Från dem hittar du förutom dukar, även kökshanddukar och servetter, i flera härliga färger och mönster. Mixa och matcha för en unik och personlig dukning, året om!

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Krukor

Krukor från Eva Solo

Se alla produkter
Dukar

Dukar från Tell Me More Interiors

Se alla produkter
Sladdlös dammsugare

Sladdlös dammsugare från Roidmi

Se alla produkter
Plafonder

Plafonder från Aneta

Se alla produkter