Chamois - Paradis Kökshandduk 70x50 cm 2-pack Grön

Jämför produkt Chamois - Paradis Kökshandduk 70x50 cm 2-pack Grön online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Chamois - Paradis Kökshandduk 70x50 cm 2-pack Grön i kategorin Dukar här hos oss.

Produktinformation

Två vackra kökshanddukar från varumärket Chamois med det eleganta och dekorativa mönstret Paradis.Mönstret är tryckt med den indiska tekniken blocktryck, där varje del av mönstret trycks för hand. Det utförs av skickliga hantverkare, och ger duken ett levande och dekorativt uttryck.Chamois samarbetar med småskaliga och familjeägda fabriker i Indien, ett klockrent val för den som vill ha både stil och kvalité.

Från dem hittar du förutom dukar, även kökshanddukar och servetter, i flera härliga färger och mönster. Mixa och matcha för en unik och personlig dukning, året om!

Se gärna också

Marimekko - Tiliskivi Bordsduk 140x280 cm Mörkgrön/Rosa/Beige

Stor bordsduk i bomull som mäter 140x280 cm och har Marimekkos hyllade Tiliskivi-mönster.

Piffa upp ditt middagsbord med denna stora bordsduk i 100% jacquardstickad bomull med sydda kanter. Bordsduken har Marimekkos populära Tiliskivi-mönster som har designats av Marimekko-grundaren Armi Ratia själv. Tiliskivi betyder ”tegelsten”, och enligt designern själv reflekterar mönstret hennes tro på den enkla skönheten i vardagliga ting. Bordsduken är naturligt framtagen och 70% av bomullen som används i tillverkningen är återvunnen. Rengörs enkelt i tvättmaskin.

Marimekko är ett finskt designhus som grundades år 1951 med en vision att tillsätta färg och glädje till liv och hem världen över, och på så sätt uppmuntra människor att vara lyckliga - precis som de är. Marimekkos designfilosofi är rotat i en optimistisk livsstil och en genuin strävan mot att kunna inspirera med tidlösa och funktionella designer som håller genom åren.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Santukoknivar

Santukoknivar från Zwilling

Se alla produkter
Bluetooth-högtalare

Bluetooth-högtalare från JBL

Se alla produkter
Vägglampor

Vägglampor från Airam

Se alla produkter
Fristående kylskåp

Fristående kylskåp från Scandomestic

Se alla produkter