Chamois - Pomegranate Bordsduk Bomull 170x270 cm

Jämför produkt Chamois - Pomegranate Bordsduk Bomull 170x270 cm online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Chamois - Pomegranate Bordsduk Bomull 170x270 cm i kategorin Dukar här hos oss.

Produktinformation

Den vackra bordsduken i bomull från Chamois är unik i sitt slag och är ett färgglatt tillskott till vilken dukning som helst. Mönstret är handgjort med hjälp av indisk traditionell teknik.

Duken med sitt granatäpple-mönster och vackra kanter för tankarna till en mer exotisk tillvaro. Matcha med ett stilrent porslin för ett stilrent uttryck eller maxa med färg. .

Se gärna också

Chamois - Big Paisley Bordsduk 170x270 cm Marinblå

Vacker bordsduk i mönstret Big Paisley från Chamois. Den är tillverkad i lyxig linne och det vackra mönstret och färgerna får tankarna att vandra till en ljus och härlig sommardag på landsbygden eller bakgården. En dag där sommarbrisen får duken att fladdra lugnt, och luften är uppvärmd av en sol som aldrig tycks gå ned. Du kan även skapa ett vackert uterum eller en mysig middag under vinterhalvåret med denna vackra duk.

Denna modell är lite bredare, 170x270 cm, och precis som Chamois andra dukar är den handtryckt med den indiska traditionen blockprint. Hantverket innebär att varje del av mönstret trycks separat, och det skapar en livfull och unik känsla i duken.

Chamois samarbetar med småskaliga och familjeägda fabriker i Indien, ett klockrent val för den som vill ha både stil och kvalité. De erbjuder utöver dukar, även kökshanddukar och servetter. Bara att mixa och matcha för att skapa en personlig dukning, både inomhus och utomhus.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Stekpannor

Stekpannor från de Buyer

Se alla produkter
Bordslampor

Bordslampor från Byon

Se alla produkter
Termoskannor

Termoskannor från Primus

Se alla produkter
KannorBringare

KannorBringare från Reijmyre Glasbruk

Se alla produkter