Chamois - Pomegranate Bordsduk Lin 150x350 cm Grön/Vin

Jämför produkt Chamois - Pomegranate Bordsduk Lin 150x350 cm Grön/Vin online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Chamois - Pomegranate Bordsduk Lin 150x350 cm Grön/Vin i kategorin Dukar här hos oss.

Produktinformation

Härlig och lyxig duk i 100 % lin med mönster handgjort med hjälp av traditionell indisk teknik. Med sitt unika och eleganta print är den en underbar detalj på ditt bord.

Se gärna också

Chamois - Big Paisley Bordsduk 170x270 cm Marinblå

Vacker bordsduk i mönstret Big Paisley från Chamois. Den är tillverkad i lyxig linne och det vackra mönstret och färgerna får tankarna att vandra till en ljus och härlig sommardag på landsbygden eller bakgården. En dag där sommarbrisen får duken att fladdra lugnt, och luften är uppvärmd av en sol som aldrig tycks gå ned. Du kan även skapa ett vackert uterum eller en mysig middag under vinterhalvåret med denna vackra duk.

Denna modell är lite bredare, 170x270 cm, och precis som Chamois andra dukar är den handtryckt med den indiska traditionen blockprint. Hantverket innebär att varje del av mönstret trycks separat, och det skapar en livfull och unik känsla i duken.

Chamois samarbetar med småskaliga och familjeägda fabriker i Indien, ett klockrent val för den som vill ha både stil och kvalité. De erbjuder utöver dukar, även kökshanddukar och servetter. Bara att mixa och matcha för att skapa en personlig dukning, både inomhus och utomhus.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Personvågar

Personvågar från Beurer

Se alla produkter
Salladsbestick

Salladsbestick från Hardanger Bestikk

Se alla produkter
Kaffemaskiner

Kaffemaskiner från Sage

Se alla produkter
Lampfötter

Lampfötter från Globen Lighting

Se alla produkter