Chamois - Pomegranate Bordsduk Lin 150x350 cm Seafoam

Beställ Chamois - Pomegranate Bordsduk Lin 150x350 cm Seafoam på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Chamois - Pomegranate Bordsduk Lin 150x350 cm Seafoam inom kategorin Dukar.

Produktinformation

Pomegrantate bordsduk i Linne från svenska Chamois är en vacker bomullsduk i ett härligt mönster. Detta är en lång variant på 150x350 cm, Perfekt för midsommardukningen eller långbordet på festen! Den för tankarna till en sommardag, och varför inte ha den känslan året om? Chamois samarbetar med småskaliga och familjeägda fabriker i Indien, ett klockrent val för den som vill ha både stil och kvalité

De erbjuder utöver dukar, även kökshanddukar och servetter. Bara att mixa och matcha för att skapa en personlig dukning, både inomhus och utomhus. .

Se gärna också

Chamois - Big Paisley Bordsduk 150x350 cm -25%

Big Paisley bordsduk från svenska Chamois är en vacker bomullsduk som kommer i ett härligt mönster i flera olika färger, samt i olika storlekar. Detta är en lång variant på 150x350 cm, perfekt för midsommardukningen eller långbordet på festen! Den för tankarna till en ljummen sommardag eller frisk kväll, och varför inte ha den känslan året om?

Big Paisley är Chamois signaturmönster och är tryckt med blockteknik, en traditionell hantverksmetod från Indien där varje del av mönstret trycks för hand. Det resulterar i ett livfullt och unikt uttryck.

Chamois samarbetar med småskaliga och familjeägda fabriker i Indien, ett klockrent val för den som vill ha både stil och kvalité. De erbjuder utöver dukar, även kökshanddukar och servetter. Bara att mixa och matcha för att skapa en personlig dukning, både inomhus och utomhus.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Vaser

Vaser från Serax

Se alla produkter
Vakuumföpackare

Vakuumföpackare från Wilfa

Se alla produkter
Fristående kyl-frysar

Fristående kyl-frysar från Siemens

Se alla produkter
Kaffebryggare

Kaffebryggare från Electrolux

Se alla produkter