Chamois - Pomegranate Bordsduk Lin 170x270 cm Grön/Natur

Jämför produkt Chamois - Pomegranate Bordsduk Lin 170x270 cm Grön/Natur online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Chamois - Pomegranate Bordsduk Lin 170x270 cm Grön/Natur i kategorin Dukar här hos oss.

Produktinformation

Vacker och exklusiv duk i 100 % tvättad lin med handgjort mönster. Med sitt eleganta och exotiska uttryck är den en fantastisk detalj på varje bord.

Se gärna också

Marimekko - Tiliskivi Bordsduk 140x280 cm Mörkgrön/Rosa/Beige

Stor bordsduk i bomull som mäter 140x280 cm och har Marimekkos hyllade Tiliskivi-mönster.

Piffa upp ditt middagsbord med denna stora bordsduk i 100% jacquardstickad bomull med sydda kanter. Bordsduken har Marimekkos populära Tiliskivi-mönster som har designats av Marimekko-grundaren Armi Ratia själv. Tiliskivi betyder ”tegelsten”, och enligt designern själv reflekterar mönstret hennes tro på den enkla skönheten i vardagliga ting. Bordsduken är naturligt framtagen och 70% av bomullen som används i tillverkningen är återvunnen. Rengörs enkelt i tvättmaskin.

Marimekko är ett finskt designhus som grundades år 1951 med en vision att tillsätta färg och glädje till liv och hem världen över, och på så sätt uppmuntra människor att vara lyckliga - precis som de är. Marimekkos designfilosofi är rotat i en optimistisk livsstil och en genuin strävan mot att kunna inspirera med tidlösa och funktionella designer som håller genom åren.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Rökar

Rökar från Orange County Smokers

Se alla produkter
Ljuslyktor

Ljuslyktor från Skultuna

Se alla produkter
Knivblock

Knivblock från Eva Solo

Se alla produkter
Dekorationsskålar

Dekorationsskålar från Bordallo Pinheiro

Se alla produkter